corba666
Аполитичен промакедонски
- Член од
- 3 април 2008
- Мислења
- 266
- Поени од реакции
- 55
Да го вртам тањирот накај запад а Ама компјцтерот ме секираМа каква бре камера, чифша камерри, преку сатељит че има преноз у цељи свет да гледафф сви !
Да го вртам тањирот накај запад а Ама компјцтерот ме секираМа каква бре камера, чифша камерри, преку сатељит че има преноз у цељи свет да гледафф сви !
Ја сега че се качам на кров и че ја вртам антената(тањирот) накај Тетова, за да имам бољи пријем у тељевизор дома у кучи у шпиља !Да го вртам тањирот накај запад а Ама компјцтерот ме секира
ќути ги фатија и дилериве на лажна виагра и калис.....Вести на Шител: Од вечерва ќе гледате Survivor.
300.000 невработени,
1/3 од нив немаат што да јадат,
бензините се качија до 100тка...
Гледаме ние Survivor еве со години на ред.
Toa и јас го кажувам време наназад. Размислувај со своја глава и сврзи ги работите кој со кого, за што, како ... решението само ќе си дојде !! Јас имам пријатели Албанци од Чаир и Топанско.. Фини момци, градски Албанци да ти е мерак на кафе да седнеш со нив. Ееех први биле тие што ми честитале Божиќ или Велигден... Ги пцујат овие планинариве нивниве....сами за нив викаат мирисаат на кози овци од планинине, со братучеди се земаат ќе оправаат работи тие неписмени. Ова го рече другарче од Чаир пред мене ...Употреби го малце мозокот и се ќе ти стане јасно ко ден, последниов период меѓу-етничките и меѓу-верските односи беа стварно топ, лично сум стекнал пријателства со повеќемина Албанци и можам да ти кажам дека ова што се случува деновиве нема везе, каков Национализам какви бакрачи, ова е сосила монтирана вештачка криза, а од кого(надвор/внатре) можеме само да си нагаѓаме !
БлаБлаБлаБла .................. абе друже си ја утнал тематаВести на Шител: Од вечерва ќе гледате Survivor.
300.000 невработени,
1/3 од нив немаат што да јадат,
бензините се качија до 100тка...
Гледаме ние Survivor еве со години на ред.
За Тачи што многу се мачи да му се качи !!БлаБлаБлаБла .................. абе друже си ја утнал темата
Оди во потфорумот Икономија и таму лупетари, оваа тема е за Тачи-Мачи
Абе ај, не сери?! Ја па ми се причина дека е за генерална дискусија за случувања у Македонија, како невработени, гладни, боси, цени на продукти и дежурни будали.БлаБлаБлаБла .................. абе друже си ја утнал темата
Оди во потфорумот Икономија и таму лупетари, оваа тема е за Тачи-Мачи
Пољитик НеПољитик темава нема везе со Икономија !Абе ај, не сери?! Ја па ми се причина дека е за генерална дискусија за случувања у Македонија, како невработени, гладни, боси, цени на продукти и дежурни будали.
Викаш ипак, васкресење на подфорум пољитик е тука?
Друже ти си премногу изгледа Љ настроенПољитик НеПољитик темава нема везе со Икономија !
Кољач - омилен десерт на Аљбанците!Друже ти си премногу изгледа Љ настроен
И мало Љимонада ..мољим љепоКољач - омилен десерт на Аљбанците!
До кога ќе ги изедначувате жртвите и злосторниците?
Зашто бе, па учам Аљбански бе хеј !Друже ти си премногу изгледа Љ настроен