Бурен живот

Kolku gi iskoristuvata mozhnostite shto vi gi nudi zhivotot ?!

• Вкупно гласачи
    33
  • Гласањето е завршено на .

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Dali mislish deka sum toj braaaaaa' ? :))))))
--- надополнето: 12 март 2012 во 01:54 ---

'' Praten sum na zemjava , da jadam MC - inja ko' cveklo. Ne si makedonec , fejk si. Samo imash nashe poteklo. '' Toa mu e tezata na LD :))) Praten sum od nekade za da napravam latentna revolucija. Samiot nickname kazhuva deka ne sum voopshto seriozen, samo ete preokupirani se so kritika od kolku na kratka analiza na deloto. Pozdrav! :D
Не, ама мислам дека ти е идол :)

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
и слатко се посмеа нели. :)
уствари да не имаше и бурен сон :)
Се препелкав од една страна до друга страна од креветот. Пот од секоја страна ми течеше, почнував бурно, мечкински да се дрекам во сон. Ги слушав комшиите како ги кријат малечките деца кои расплакани се жалеа колку бурен комшија имале. И тогаш се разбудив и сфатив....

ЈАС ЗНАМ КУНГ ФУ! ГИ ИМАМ ГЛЕДАНО СИТЕ ФИЛМОВИ НА ЏЕКИ ЧЕН!

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
ЈАС ЗНАМ КУНГ ФУ! ГИ ИМАМ ГЛЕДАНО СИТЕ ФИЛМОВИ НА ЏЕКИ ЧЕН!
Не дека не е можно ова, од филмови да се научи Кунг Фу, имам гледано филм за ова како дечко што живее во кино, ги знае сите кунг фу работи, ама мислам дечко дека ти си во Матрикс филм влезен, за тоа знаеш кунг фу.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Не дека не е можно ова, од филмови да се научи Кунг Фу, имам гледано филм за ова како дечко што живее во кино, ги знае сите кунг фу работи, ама мислам дечко дека ти си во Матрикс филм влезен, за тоа знаеш кунг фу.
Зависи за кој Матрикс збориш. Имаше бурни и побурни филмови во таа франшиза

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Pa toa se cheka da go kazhesh be prijatele! Toa e toj duh !!! Nekoi lugje preozbilno me svakjaat , a na trebaat voopshto da me svakjaat. :)) Inache ne sum vo ego trip ili neshto slichno. Revolucioner sum! Pozdrav. :cool:
А да фатиш некоја книга да читниш, мислам ако знаеш да читаш, бидејќи тука што пишуваш ни роџена мајка не може да те сфати, а не да те разбере што сакаш да кажеш, Револуционер си бил, жиголо си бил. а уште средно немаш завршено, а по твојот коментар гледам дека ни ти моето не си го разбрал, а камо ли пак сфатил.
Читај книги за твое добро, еве моја препорака ти е Џек Лондон.

Зависи за кој Матрикс збориш. Имаше бурни и побурни филмови во таа франшиза
Матрикс е еден Кецот, и тоа а прав бурен филм, вториот ти е љубавна прича, а третиот ти е жртвување Исусово, каде НЕО е Исус.
Во љубавна прича и жртвување исусови, нема бурен живот

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Хахахахахаха леле ти живееш "Бурен Живот" ?
Хахахахахахахахаха абе другар заврши прво средно, па после ќе збориме. Тоа што ти го имаш опишано не е живот, тоа е срање.
И за тие што викаш дека сега немаат "живот", тоа се оние личности кои ЗНААТ како да го живеат животот.
Твоите гледишта се од денес за утре, не мислиш на иднината и каде можеш да завршиш ако продолжиш така.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Хахахахахаха леле ти живееш "Бурен Живот" ?
Хахахахахахахахаха абе другар заврши прво средно, па после ќе збориме. Тоа што ти го имаш опишано не е живот, тоа е срање.
И за тие што викаш дека сега немаат "живот", тоа се оние личности кои ЗНААТ како да го живеат животот.
Твоите гледишта се од денес за утре, не мислиш на иднината и каде можеш да завршиш ако продолжиш така.
човече,му поверува дека така живее??? прочитај поназад што му пишав,да видиш што е уствари.... :vozbud:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Уште туфка ко ти е никот. Кузнај шо јака мара пафкаш.албанска ??
Шо ве ебам бе, јас и за еден и за два гласав.
Сигурно си го гледал Ране барем три пати.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Dali mislish deka sum toj braaaaaa' ? :))))))
--- надополнето: 12 март 2012 во 01:54 ---

'' Praten sum na zemjava , da jadam MC - inja ko' cveklo. Ne si makedonec , fejk si. Samo imash nashe poteklo. '' Toa mu e tezata na LD :))) Praten sum od nekade za da napravam latentna revolucija. Samiot nickname kazhuva deka ne sum voopshto seriozen, samo ete preokupirani se so kritika od kolku na kratka analiza na deloto. Pozdrav! :D

Ajd' vozdra!:P

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
човече,му поверува дека така живее??? прочитај поназад што му пишав,да видиш што е уствари.... :vozbud:
Знам знам брат видов.
Бруки тоа е :facepalm:
Со вакви како него ништо.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Латентна револуција е моментот. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom