Бурен живот

• Креатор на темата Креатор на темата TuFka.
  • Време на започнување Време на започнување

Kolku gi iskoristuvata mozhnostite shto vi gi nudi zhivotot ?!

• Вкупно гласачи
    33
  • Гласањето е завршено на .
Seko brate,ćale si majke mi.Munze Konza.Srbija do Tokija,Zemun do Milvokija.

Добро е што твојот идол Кнеле го убија,можеби уште и ти пред да се родиш,бидејќи ќе мораше сега да се самоубие.

И да те прашам нешто,што ќе му е школо на 35 годишно жиголо?
Hahahaha :)) Zakon si ! Uchime sve dodeka sme zhivi :)) Vozdra!
--- надополнето: 12 март 2012 во 00:41 ---
ебе ебе па мења рука :drk:
Nekoi devojki mnogu dobro znaaat..

Абе супер е работава. Гледам според анкетата, повеќето форумџии два пати ги искористиле можностите што им ги нуди животот. Јас нема да гласам бидејќи ја нема мојата опција. Оти нема 3+???:place:

zhiveam kako '' Chika Kure'' od '' Rane''

Ма немој да ме јебеш бре : ))

Абе супер е работава. Гледам според анкетата, повеќето форумџии два пати ги искористиле можностите што им ги нуди животот. Јас нема да гласам бидејќи ја нема мојата опција. Оти нема 3+???:place:
Poshto imash da ponudish samo dva odgovora. :)
--- надополнето: 12 март 2012 во 00:58 ---
zhiveam kako '' Chika Kure'' od '' Rane''

Ма немој да ме јебеш бре : ))
Hahaha :))) Kazhi kolku e voznemiruvachki rechenicata? :cool:

Poshto imash da ponudish samo dva odgovora. :)
--- надополнето: 12 март 2012 во 00:58 ---

Hahaha :))) Kazhi kolku e voznemiruvachki rechenicata? :cool:
Братче интересен си со муабетиве стварно..му требаше ова на форумов..сеа што скоро сите мислат дека си сериозен тоа е друг муабет...

Gleam tema buren zivot, otvaram i citam 8 strani shit.
Epa epten ste kreativni, svaka vi cast. *vadikapa*
Nevideni talenti!

Абе сите си имаме идоли, нормално е тоа. Ама па интересно е што стилот на пишување, начинот на изразување и вокабуларот му се 100% идентични со еден мак рап артист :)

Почнав темава да ја читам од почеток, не знаејки за што е се надоврзав на некои мислења. Ама не дочитав и не е овде за мене. Премногу бурни момци има овдека, не знајш дали со клин у чело ке завршиш од толку бурноќа

Абе сите си имаме идоли, нормално е тоа. Ама па интересно е што стилот на пишување, начинот на изразување и вокабуларот му се 100% идентични со еден мак рап артист :)
Dali mislish deka sum toj braaaaaa' ? :))))))
--- надополнето: 12 март 2012 во 01:54 ---
Братче интересен си со муабетиве стварно..му требаше ова на форумов..сеа што скоро сите мислат дека си сериозен тоа е друг муабет...
'' Praten sum na zemjava , da jadam MC - inja ko' cveklo. Ne si makedonec , fejk si. Samo imash nashe poteklo. '' Toa mu e tezata na LD :))) Praten sum od nekade za da napravam latentna revolucija. Samiot nickname kazhuva deka ne sum voopshto seriozen, samo ete preokupirani se so kritika od kolku na kratka analiza na deloto. Pozdrav! :D

Да се е заебанција, ама луѓе кои се сигурни во својата работа не се фалат, туку ја работат. Фалбата е одбрамбен механизам, за да си го задоволиш сопственото его кое во тој момент ти е на високо ниво, ама сигурноста ти е на пониско ниво.
И сега бараш туку од луѓето на форумот да ти честитаат за да може сигурноста да ти се качи малку и да ти го оправдаат високото ниво на твоето его или во кратки зборови штом видиш дека се бунат тука осеќаш дека тие немаат наводно бурен живот како твојот и ти се чувствуваш како единствен и тоа ти годи, исто како на женска ќе и кажам дека е многу убава и ги има најубавите очи.
Што да ти кажам, повеќе ми личиш на несигурна женска отколку на жиголо.
Pa toa se cheka da go kazhesh be prijatele! Toa e toj duh !!! Nekoi lugje preozbilno me svakjaat , a na trebaat voopshto da me svakjaat. :)) Inache ne sum vo ego trip ili neshto slichno. Revolucioner sum! Pozdrav. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom