Greatest Hits 9 @ Скопски Саем, 10.03.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
шитот го прерипав од 12-1 до кај 3 беше лудница игграење максимално само многу траки лити се пуштаа а тоа шо требаше јок......

да знаев , ќе одев во 4 и ќе се изнаиграв на Сателајт...со левелс се прекурчив...

3 pati levels, niednash sandstorm... ma nemoj da me jebesh bre!
Interesno beshe, koga si pijan sVe ti e good :D
Hip hopot beshe soliden, se iznadensavme :)
Mnogu napnati faci imase, i mnogu deca, koi za srekja do kaj 1 sedea i posle ne gi gledav :)

Na kraj ja stavav glavata do zvuchnikot, no sega ja plakjam cenata, SVE OKOLU MENE MI ZUI !!!

Dobro zurce vo sekoj slucaj!

Премногу мали стварно мали деца 6-7мо одделение расна граница 1.53
среќа што беа до кај 12 саат па после здраво колку толку се испразни од дечурлана испотени мишки како и секогаш, многу послаба посетеност за разлика од минатите години халата не беше преполна него беше онака да не речам таман за секој да има место да си напраи круг да остаи јакните и да си денса, во врска со музиката навигатор распали атмосфера се пред тоа беше некако монотоно освен давор со 3-4 овогодишни хипхоп хитови, лав камс аген и левелс ги утепаа и ги извртеа 2-3 пати, позитивно изненаден од навигатор за тоа што во сетот ја вклучил Ghost's and stuff од Dedmau5 треба такви енергетични траки на вакви собири :)

Некој да не знае која ја пушти Сателајт пред Омен ?

позитивно изненаден од навигатор за тоа што во сетот ја вклучил Ghost's and stuff од Dedmau5 треба такви енергетични траки на вакви собири :)
Ова за тебе е енергична трака?!?! o_O

А кај ќе ги има сликите некој да не знае оти забележав фотограв чкрапаше :D

Некој да не знае која ја пушти Сателајт пред Омен ?
Chase & Status feat. Plan B - Pieces

Za sliki...ke ima naskoro na mojot i na Navigator Fan page :D Ima edno 300 sliki, treba da izbereme asalni, da ne stavame se i sesto :D

Inace Greatest ko Greatest...ton hitcinja, dobro muzice, Bushava Azbuka konecno dolg set napravi partal :D Tie sto dojdoa se nadevam dobro si projdoa, naskoro MASSIVE zurka na Urban dance, info za koj den da gi potvrdime site nastapuvaci :) Pozdrav i se gledame naskoro :D

тууу кај баш пред грејтест хитс се разболев :sick:
инаку не пропуштам и стандард како и секој пат
друштво, алкохол, начукување и на саем после полноќ коа нема толку деца и гужва, а и тогаш подобро музиче има;) и се исклучуваш до сабајле :vozbud:
ајде чекам следно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom