Најубавите места за секс во Скопје

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485
Во канцеларија кај шефот/шефицата ќе ти испукаат вените од адреналин:vozbud: (секако ако си ти шеф ќе немаш гајле:cool: )
Да се надоврзам со претходните постови.
Кој пробал знае :нинџ:

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.811
Поени од реакции
7.119
Не сум имал, но мислам дека е прекрасно некое тмурно ноември покрај Охридско езеро, на клупите таму. Се надевам ќе ми успее некогаш, но за тоа треба цел Охрид да го преселам на друго место, хахаха.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Нешто у последно време гледам и на паркингот кај Хемиското средно училиште ( темничко е и таму ) се клацкаат колички често :icon_lol:

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Кај Ново Лисиче некое местенце има ли?
Ново Лисиче брат...стадионче моеш навечер,ако ти се погоди да ги нема пијаниците...

Школски моеш,позади сала,на скаличките,ја таму сум имал :icon_lol: ама да е некое по касно време,тогаш спие и обезбедувањето,и ретко кој поминува тогаш..

после моеш во некоја зграда,на 8ми најгоре,живо пиле нема таму,најбоље е таму,испробано..е сеа да не писка само многу,пошто може да излезе некој комшија :D

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
на мезанин :pos:

Член од
22 ноември 2011
Мислења
49
Поени од реакции
32
Denski ve faka ogromna zelba za sex se vozite so kola so devojkata i dvajcata sakate sex,a nemate kade.Na koe mesto vo skopjevo bi imale denski sex vo kola,a da bidete nevideni bas me interesira zasto mislam deka ne postoi veke takvo mesto vo skopjevo keo ne e razdvizeno.Ako veke nekoj nasol takv mestence neka go spodeli,pa i nie da znaeme lugje sme :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Уште има закон за секс на такви паркинзи, скриени места, зад стадиони ова она? или има ама полицијата не ферма?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.735
Поени од реакции
8.754
Наводно цајкани ти буљеље низ прозор додека се онадеш.

Кај фудбалсконо игралиште во Автокоманда
Подобро ти е да повозиш уште малце, на паркингот на фабриката. Таму никој не те рчка ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom