Бурен живот

Kolku gi iskoristuvata mozhnostite shto vi gi nudi zhivotot ?!

• Вкупно гласачи
    33
  • Гласањето е завршено на .

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Iskreno, za zaebancija go pishav tekstov. Odma shtom stanav, sakav da napravam nekoj bunt .. poshto vchera bev na striptiz i imashe mnogu idioti. Insipiriran bev od idiotite, i sega idiotite pishuvaat kako shto treba da bide a pritoa nishto ne videle od zhivotot. Ne znaat edna ebena pichka da zadovolat i slichno. Inache.. mozham ,da. Celo vreme mi e party. Pozdrav!
nema podobro mesto za buntuvanje od internetot (y) pogotovo caps lock ako upalis, cela psihologija e toa peer, alfa mazjak ova ona.. (y)

TuFka.

Jagula so tri ...
Член од
7 март 2012
Мислења
36
Поени од реакции
8
загрижувачки.... каде ни’ отиде младината:eek:
момци (неполнолетни) дивеат по стриптиз баровите и се воодушевуваат на ѓупките од пред МТВ.шмркаат лепак или што и да е .... - додека пак девојките се шлаат по гатачи , бајачи барајќи помош од видовњаците:sick:

аааааааааааах бре
да земеш едно дрво ...па 10 удри еднаш брои.....
колку да го истераш ѓаолот од нив:pos:

Hej, ne bidi do tolku ogranichen so mozokot. Ne e se' tolku sivo kako shto kazhuvash, ima neshto kvalitetno. Ti da gi ebesh tie pozadi MTV , ja ebam samo kvalitet. ( NE SHLAJM! )
--- надополнето: 11 март 2012 во 20:19 ---
nema podobro mesto za buntuvanje od internetot (y) pogotovo caps lock ako upalis, cela psihologija e toa peer, alfa mazjak ova ona.. (y)
Da,da. Se soglasuvam! :))
--- надополнето: 11 март 2012 во 20:22 ---
Туфка, де објасни ми што значат одговорите на анкетата?
Machko , chitaj megju redovi. :)
--- надополнето: 11 март 2012 во 20:23 ---
A шо ќе биде ако обработувате сабота(ако одеш на школо у сабота)?
Dali mislish chovek kako mene deka kje ide vo shkolo , vo sabota ? :) lol

TuFka.

Jagula so tri ...
Член од
7 март 2012
Мислења
36
Поени од реакции
8
На стриптиз бил, леле голем кур кај си бил, „београдски“ и бугарски курвичиња у секоја втора биртија има, грди се као бараби, сало им тече од сите страни, тоа ако е врвот на бурен живот, мило ми е што не го живеам.
Ne e nekoja golema rabota, samo privlekuva vnimanie na N'rdovi. Kapish ? :)
--- надополнето: 11 март 2012 во 20:28 ---
Ни ја не знам да ти кажам. :pos: Превише слободно време се вика тоа. :)
Naaah , dojdov da krenam revolucija. Praten sum od gospod.. Daj ne svakjajte tolku seriozno, na zaebancija go pishav ova. Pijan bev od vchera, duri sega se otrezniv. :)) Vo privaten zhivot sum zhigolo i imam 35 godini. Sve e fejk shto pishav nagore. Pozdra.v

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Hej, ne bidi do tolku ogranichen so mozokot. Ne e se' tolku sivo kako shto kazhuvash, ima neshto kvalitetno. Ti da gi ebesh tie pozadi MTV , ja ebam samo kvalitet. ( NE SHLAJM! )
--- надополнето: 11 март 2012 во 20:19 ---

Da,da. Se soglasuvam! :))
--- надополнето: 11 март 2012 во 20:22 ---

Machko , chitaj megju redovi. :)
--- надополнето: 11 март 2012 во 20:23 ---

Dali mislish chovek kako mene deka kje ide vo shkolo , vo sabota ? :) lol

да те прашам брате колку пати си го гледал ране?

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Бидејќи знам луѓе кои се занимаваат со ситен криминал и тоа им е генерациски, може само едно да ви кажам, ќе си го помините животот по затворите, ќе се ожените, а друг ќе и прави деца на жена ви бидејќи нормално ќе бидете во затвор и еден ден кога ќе ве пуштат на 50-тина години од затвор, ќе бидете како изгубени во просторот нема да знаете каде се наоѓате и нема да знаете ништо друго освен затвор.
Бурен живот не е тоа што вие го мислите, бурен живот е боемски живот и за тоа треба да имате време и пари за да го водите т.е треба да ви се погоди професијата, како на пример, актер, сликар и нешто слично и не треба многу големи пари да имате за да го живеете онака средно да не речам месечно околу 500-600Е и да имате обезбедено станбено прашање. Тие што водат бурен живот пари за слива не даваат.

Ама знаејќи го вашиот профил на луѓе после средно сигурно нема на некој факултет да завршите, туку или ќе се занимавате со некој ситен криминал, заради што кога тогаш ќе лежите 2-3 години затвор секој 5 до 6 години или ќе работите некоја кичма-транс работа и ќе земате пари со кој едвај ќе крпите месец за месец.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Еј деца бе нафурани уфилмани..Ебати младината,срам генерацијава..Дегенерација уствари..

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Nekoi zhiveat mnogu burno, nekoi nemaat ni zhivot. Pod buren zhivot mislam na moeto sekojdnevie , shto sum opkruzhen so ogranicheni umovi , bezkesharica.. a pritoa zhiveam kako '' Chika Kure'' od '' Rane'' - 200 na saat / petok, sabota. Preku nedela idam vo shkolo, pa zatoa nemozham da zhiveam tolku burno , a sepak picham 100 na saat.Muabetot ne mi e da vi ja raskazham mojata avtobiografija, tuku da im pomognam i dokazham na onie shto '' nemaat zhivot ''. Pishuvajte si tuka za vashite ebeni iskustva vo zhivotot vo odnos na iskachanjata , deshavkite ... Ako mi se otvori dizna , kje napisham tekst koi kje ve voodushevi vo odnos na toa kako zhivem. :))

Zhivotot e najdragocenata rabota koja ni ja dal Bog.
Бураз заjеби школa.
То је за пичкице.
Поздрав бураз.
<3

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Бидејќи знам луѓе кои се занимаваат со ситен криминал и тоа им е генерациски, може само едно да ви кажам, ќе си го помините животот по затворите, ќе се ожените, а друг ќе и прави деца на жена ви бидејќи нормално ќе бидете во затвор и еден ден кога ќе ве пуштат на 50-тина години од затвор, ќе бидете како изгубени во просторот нема да знаете каде се наоѓате и нема да знаете ништо друго освен затвор.
Бурен живот не е тоа што вие го мислите, бурен живот е боемски живот и за тоа треба да имате време и пари за да го водите т.е треба да ви се погоди професијата, како на пример, актер, сликар и нешто слично и не треба многу големи пари да имате за да го живеете онака средно да не речам месечно околу 500-600Е и да имате обезбедено станбено прашање. Тие што водат бурен живот пари за слива не даваат.

Ама знаејќи го вашиот профил на луѓе после средно сигурно нема на некој факултет да завршите, туку или ќе се занимавате со некој ситен криминал, заради што кога тогаш ќе лежите 2-3 години затвор секој 5 до 6 години или ќе работите некоја кичма-транс работа и ќе земате пари со кој едвај ќе крпите месец за месец.
:icon_mrgr:

TuFka.

Jagula so tri ...
Член од
7 март 2012
Мислења
36
Поени од реакции
8

Se slozhuvam so tebe so ova shto go pisha , IMASH PRAVO !!!!!! Napraviv bold za da bide jasno deka se slozhuvam so tebe! I da ti go prochitaat drugite. No shto ako ti kazham deka sum ustvari zhigolo ?? Sepak e toa nekoj kriminal. Sex, droga, pari ..
--- надополнето: 11 март 2012 во 20:42 ---
Еј деца бе нафурани уфилмани..Ебати младината,срам генерацијава..Дегенерација уствари..
Imash dobar nickname. I ti si del od taa usrana generacija ;)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Мислиш полицаец ќе биде, па на таквите не им е дозволено бурен живот, макар бил и на шалтер, напорна е таа работа, ќе си дојде дома и капут у кревет, а ако почне да прави грешки ќе го избркаат.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
! I da ti go prochitaat drugite. No shto ako ti kazham deka sum ustvari zhigolo ?? Sepak e toa nekoj kriminal. Sex, droga, pari ..
Жиголо не се фали на форум, туку жени се пријавуваат на форум за да го фалат, ама тебе изгледа циганката ти умрела.

TuFka.

Jagula so tri ...
Член од
7 март 2012
Мислења
36
Поени од реакции
8
Жиголо не се фали на форум, туку жени се пријавуваат на форум за да го фалат, ама тебе изгледа циганката ти умрела.
Hahaha :)) Sve e zaebancija buraz, nishto lichno i serioznio. Zarem ti deluvam ozbilno ? Inache , zhivi mi se cigankite. Tri imam! :)))

Kajgana Shop

На врв Bottom