Бурен живот

Kolku gi iskoristuvata mozhnostite shto vi gi nudi zhivotot ?!

• Вкупно гласачи
    33
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Ах бре,после кога ќе слушнам муабети на тв,форуми,надвор...

Криви биле родителите...никој не им е крив.Самите си се криви.Кога немаат 2 грама мозок,никој не им помага...тоест,може да помогне,ама у пубертет,ни едно дете не слуша родител.Нема такво.повеќе ќе слуша надвор што му зборат,неголи дома...и ја бев у тој филм,брате,тебра,екипа,копи-пасте од србите,ама за среќа се тргнав од тој пат,со помош на друго друштво...сега кога ги слушам во живо ваквите,како овој,а и како мене порано,само се смеам...пошто нема секој памет да сфати тоа што му збориш..се срамам што сум дел од таа младина...али јбг,тоа е.:icon_lol:

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Nekoi zhiveat mnogu burno, nekoi nemaat ni zhivot. Pod buren zhivot mislam na moeto sekojdnevie , shto sum opkruzhen so ogranicheni umovi , bezkesharica.. a pritoa zhiveam kako '' Chika Kure'' od '' Rane'' - 200 na saat / petok, sabota. Preku nedela idam vo shkolo, pa zatoa nemozham da zhiveam tolku burno , a sepak picham 100 na saat.Muabetot ne mi e da vi ja raskazham mojata avtobiografija, tuku da im pomognam i dokazham na onie shto '' nemaat zhivot ''. Pishuvajte si tuka za vashite ebeni iskustva vo zhivotot vo odnos na iskachanjata , deshavkite ... Ako mi se otvori dizna , kje napisham tekst koi kje ve voodushevi vo odnos na toa kako zhivem. :))

Zhivotot e najdragocenata rabota koja ni ja dal Bog.
mene mn mi se svigja toa sho go praish, samo ja sakam skroz nov stadium od ova brat... ja mislam da picham so 200 na saat sred shkolska nedela...

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Неговиот бурен живот.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Мене едно не ми е јасно?
Кој е тај '' Chika Kure'' od '' Rane''?
Гледам се спомнува натемата?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
загрижувачки.... каде ни’ отиде младината:eek:
момци (неполнолетни) дивеат по стриптиз баровите и се воодушевуваат на ѓупките од пред МТВ.шмркаат лепак или што и да е .... - додека пак девојките се шлаат по гатачи , бајачи барајќи помош од видовњаците:sick:

аааааааааааах бре
да земеш едно дрво ...па 10 удри еднаш брои.....
колку да го истераш ѓаолот од нив:pos:

Член од
12 декември 2007
Мислења
108
Поени од реакции
41
Зашто 2 има повеќе гласови од 1 ?

B

Borg_Drone

Гостин
Ако се смета за „бурен“ живот секојдневието кое ми е исполнето со обврски од наутро па до навечер тогаш да, имам бурен живот зошто дома во генерала и не поминувам многу време, а и‘ спиењето ми е ограничено; спијам само четири саати.

TuFka.

Jagula so tri ...
Член од
7 март 2012
Мислења
36
Поени од реакции
8

TuFka.

Jagula so tri ...
Член од
7 март 2012
Мислења
36
Поени од реакции
8
Ostaj gi brate hejterive 6to videle tie pa od zivotot msm samo skolo doma skolo brate smor jebes zivot bez lova gana drolji i to kontas ortak..

Pozdrav TuFka tebra,cuvaj se i bidi mi zhiF

ja glasav za dva
Fala tebrex, chuvaj se i ti isto! Vozdra!
--- надополнето: 11 март 2012 во 20:14 ---
ti bi mozel? podvig e brat, razmisli...
Iskreno, za zaebancija go pishav tekstov. Odma shtom stanav, sakav da napravam nekoj bunt .. poshto vchera bev na striptiz i imashe mnogu idioti. Insipiriran bev od idiotite, i sega idiotite pishuvaat kako shto treba da bide a pritoa nishto ne videle od zhivotot. Ne znaat edna ebena pichka da zadovolat i slichno. Inache.. mozham ,da. Celo vreme mi e party. Pozdrav!
--- надополнето: 11 март 2012 во 20:16 ---
Зашто 2 има повеќе гласови од 1 ?
Poshto 2 e zhensko. :) Psiholoshki trik , nishto posebno.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Туфка, де објасни ми што значат одговорите на анкетата?

Kajgana Shop

На врв Bottom