Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Sheldon Cooper

Гостин
Убо им е, шо бараат таму, знаат дека ги напаѓаат баш на тие места. Убаво рече Сајбер едно време, како можат тие да се информирани за се, а нашиве како дудуци се силат на празно.
Ау немој те молам, а што треба дома да седиме и да не мрдаме?! Дечките ако живеат на Џон Кенеди од која страна треба да идат накај дома? Неможат со летање да стасаат. И кај мене вчера пред зграда имаше 10-15 души па успеав да ги избегнам некако

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Тепани има само Македонци, да беа Албанци тепани досега ќе се знаеа сите кој тепале и зашто тепале.

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
poleka poleka napadite ce zgasnat ama luznite ce ostanat i ke treba nekoj cel zivot da gi nosi, taka da ,a zatreba sekogas ke se koristi kartata meguetnicki odnosi za dnevno polticki celi
Да не се прости, да не се заборави!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
ДСечки, да не читам милиони постови нагоре, ме интересира, имало ноќеска нешто нови инциденти или??

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
ДСечки, да не читам милиони постови нагоре, ме интересира, имало ноќеска нешто нови инциденти или??
Освен нападите на дете во Ченто, Дебар маало, Двајца во Чаир и двајца на Бит Пазар и старец во Ѓорче и 3-4 непотврдени напади на девојчиња нема друго.

Б

Бат Елохим

Гостин
Да не се прости, да не се заборави!
а решението е? Тоа? Ќе си памтиме и ќе имаме за враќање? Бесари ќе станеме? Фала, на нивната примитивност не мислам дека треба исто да се врати.

Јас стварно не разбирам како може да се реши овој проблем, кога секогаш сме го имале, откако станавме независни и кој стигне ни се меша во државата.
Со вакви политичари и водачи (за сите зборам) ова е реалноста. Ќе се игра на оваа карта во иднина, се додека не се најде мајчин некој, место споменици, ѕид да изгради. И ајт пријатно.

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Кој каде бе, кога тепан?
http://sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/privedeni-osomnicheni-napagjachi-novi-incidenti-vo-skopje-i-prilep
повели
--- надополнето: 11 март 2012 во 13:33 ---
а решението е? Тоа? Ќе си памтиме и ќе имаме за враќање? Бесари ќе станеме? Фала, на нивната примитивност не мислам дека треба исто да се врати.

Јас стварно не разбирам како може да се реши овој проблем, кога секогаш сме го имале, откако станавме независни и кој стигне ни се меша во државата.
Со вакви политичари и водачи (за сите зборам) ова е реалноста. Ќе се игра на оваа карта во иднина, се додека не се најде мајчин некој, место споменици, ѕид да изгради. И ајт пријатно.
Бесари прва класа ако треба, има 100 политичари што ги бираме ние и 1.5 милиони македонци кои може да превземат нешто (20% кодоши :)).

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Освен нападите на дете во Ченто, Дебар маало, Двајца во Чаир и двајца на Бит Пазар и старец во Ѓорче и 3-4 непотврдени напади на девојчиња нема друго.
ништо страшно, а? :) :) :)

Б

Бат Елохим

Гостин
Бесари прва класа ако треба, има 100 политичари што ги бираме ние и 1.5 милиони македонци кои може да превземат нешто (20% кодоши :)).
Јас не мислам дека треба да живееме ко во Руанда и со мачети да го колеме другото племе. Среќа и што поголемиот дел од Македонците не мислат така.

Треба прав човек, на право место и во вистинско време. И да сака да го реши проблемот, а не да се смируваат само тензиите за да ги распламтат пак кога ќе им затреба.

П

Паган-др

Гостин
Се собра цела армија обезбедување пред зграда, Грујо ќе сече лента на Првомајска.

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Јас не мислам дека треба да живееме ко во Руанда и со мачети да го колеме другото племе. Среќа и што поголемиот дел од Македонците не мислат така.

Треба прав човек, на право место и во вистинско време. И да сака да го реши проблемот, а не да се смируваат само тензиите за да ги распламтат пак кога ќе им затреба.
Моментално сме како Судан, а поголемиот дел од македонците мислат така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom