Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Епа ајде да си измислиме едно замислено другарче и него да го критикуваме за неспособноста на институциите...
Епа критикувај ги и тие кои доведоа до ова дереџе, креаторите на Рамковниот и случувањата пред тоа, затоа што после тоа никој неможе да оди против рамковните „правила“, никој нема толкави м*да да превземе таков чекор и да им се спротистави...

?

..........

Гостин
Епа критикувај ги и тие кои доведоа до ова дереџе, креаторите на Рамковниот и случувањата пред тоа, затоа што после тоа никој неможе да оди против рамковните „правила“, никој нема толкави м*да да превземе таков чекор и да им се спротистави...
А муда немале, ете што било работата, требало поголеми муда:facepalm:

Ако немат муда нека си поднесат оставка, едноставно е.

M

.:makedonec:.

Гостин

Па уствари рамковниот договор е класично ср*ње .... (да ми прости персоналот тука) пошто ние македонците требаше да им ги дадеме сите правила на алба*ците ,а им ги дадовме,... им дадовме се што сакаат а очигледно дека благосостојба, мир и среќа не добивме од нив, ... после војната имаме повеќе инциденти отколку пред неа ,нон стоп се колат по Скопје, Тетово и Гостивар итн... нон стоп полицијата трагува по напаѓачите а никако да ги пронајде ... незнам што треба да се случи, што треба да направиме за да му удоволиме на тој планински народ (се мисли на Агмети и компанијата) ... ова вака никаде не води ... води само на поделба или федерализација на државава - ситуација која што за секој македонец би била кошмар ! :facepalm:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Јанкуловска: Сите што имаат потреба од превоз, нека користат јавен превоз ПРЕВЕНТИВНО !!!
Ај оставка една ... ПРЕВЕНТИВНО !!!
За некој ден ќе треба по дома леб да ни месат ! ццц

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Оче наш, кој си на небесата,
да се свети името Твое,
да дојде царството Твое,
да биде волјата Твоја,
како на небото, така и на земјата;
лебот наш насушен дај ни го денес
и прости ни ги долговите наши
како и ние што им ги проштеваме на нашите должници;
и не нè воведувај во искушение,
но избави нè од лукавиот.
Амин!
Јас отидов да спијам,имајте пријатна ноќ..
ova e toa sho faleshe na temava za vpecatokot da bide kompleten :pos:, ajt

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
А муда немале, ете што било работата, требало поголеми муда:facepalm:

Ако немат муда нека си поднесат оставка, едноставно е.
Океј, знам дека си smart ass...
сега со сила се правиш дека не разбираш што ми е поентата. Кој и да дојде, ќе го прави истото, ќе биде послушник. Уште не се појавил таков херој кој ќе се спротистави...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.998
Поени од реакции
45.441
Јанкуловска: Сите што имаат потреба од превоз, нека користат јавен превоз ПРЕВЕНТИВНО !!!
Стварно ова го изјавила ?

M

Гостин

А што може да направи Јанкуловска во нашиов сличај ... како прво НАТО како командува така ќе прават нашиве џандари и војници , а како второ никој не им беше крив на нашите политичари да се помират со алба*ските,... требаше работата да ја завршат машки до крај 2001 и да немаше никаков Рамковен, ... денес Македонија ќе беше држава единствено на македонскиот народ, а не мултиетничка , и ќе немаше потреба на кајгана да зборуваме на оваа тема ... дечки !;)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Стварно ова го изјавила ?
Искрено ништо паметно не се очекуваше...освен дека премиерот ги осудил насилствата...па и јас ги осудувам и секој човек и ваљда со тоа треба се да е готово и среќни да сме според некои !!
А и болно е што веќе не се гледа машко/женско, стар/млад битно удри.

?

..........

Гостин
Океј, знам дека си smart ass...
сега со сила се правиш дека не разбираш што ми е поентата. Кој и да дојде, ќе го прави истото, ќе биде послушник. Уште не се појавил таков херој кој ќе се спротистави...
Не јас навистина не те разбирам, кој да бил ќе го правел истото, и сега ние треба да трпиме и да не критикуваме, навистана не ми се јасни овие ваши размислувања.........ме прогласивте за предавник и комуњар само затоа што побарав одговорност од институциите и власта кои се надлежни и одговорни за мирот и безбедноста во држвата :eek:
--- надополнето: 11 март 2012 во 03:46 ---
А што може да направи Јанкуловска во нашиов сличај ...
да си ги избриче брковите :icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не јас навистина не те разбирам, кој да бил ќе го правел истото, и сега ние треба да трпиме и да не критикуваме, навистана не ми се јасни овие ваши размислувања.........ме прогласивте за предавник и комуњар само затоа што побарав одговорност од институциите и власта кои се надлежни и одговорни за мирот и безбедноста во држвата :eek:

Не те обвинив заради тоа, туку заради тоа што даваш политичка и партиска конотација. А заради таа политичка поделеност ние си патиме од себеси...

M

Гостин

Малку мангупски ти е ова нели ... како и да е тоа си е нејзина работа дали ќе се бричи или не ама државни работи води бе барем на тоа поле треба да е претпазлива ...http://youtu.be/Fe-2JOhKWT0

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Двајца скопјани биле нападнати час пред полноќ во близина на амбулантата кај Бит пазар.
Сторителите засега се непознати.

Член од
14 септември 2010
Мислења
221
Поени од реакции
251
Зависи дали ќе сакаат да ја спречат или не!
Рачунајте дека сте бели мечки :)
--- надополнето: 11 март 2012 во 05:18 ---
Значи cега cе вратив од Цeнтар низ градов е хаоc ... тепачки миcлам на cекој чекор има
А полиција нема никаде ... од Кјуби до Рекорд еден ебан полицаец не видов
наши беа напаѓани или

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom