Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.717
Поени од реакции
1.123
Секој ден се повеќе инциденти и тоа врз наша сметка , тие од таа страна докажаа како се брани нешто свое или некој нивни кога е нападнат . Прашањето е дали ние можеме доволно да се одбраниме доколку оваа ситуација се повеќе се радикализира и бидејќи и нашата страна со една нога влегува во оган има ли решение од оваа ситуација !?!??!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.169
јас иам три слаби точки: Некој од фамилија(недај Боже);женска ми (у школо,да ја замараат,да и преречат,недај Боже да ја удрат);и колата(не за друго,нова е)
Ни се еба мамата ако од твоиве три слаби точки зависи дали ќе започне војна во државава...

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Ни се еба мамата ако од твоиве три слаби точки зависи дали ќе започне војна во државава...
Спомна некој дека од мене зависи ???? или ова само колку да искоментираш...
а дали ви се еба*а мамата незнам,тоа вие си знаете
И да знаеш,за војна треба повеќе од ова... прашај некој постар ќе ти стане јасно....... или па ако имаш некој од војска прашај го што ќе ти каже...

Член од
14 септември 2010
Мислења
221
Поени од реакции
251
Човек,знам кај е и копирница и за кои деца збориш...лани имаше сериозна тепачка само со еден томи кој се рчна со нив па му се собраа па доаѓаа од ѓорче со коли божемски да се тепаат,ама шипциве избегаа....можеби имало невикам не...иначе стража??? не треба ..еве јас неискачам од здравствени причини,ама другари мои пред искачање или после искачање дремат у братство.... убаво пиша еден член погоре,нерези го држат на нишан и кејот на вардар од нивна страна....навака ненападнале... зашто знаат дека они пак летоска ќе дојдат на фудбал у братство...
--- надополнето: 10 март 2012 во 20:35 ---

јас ќе ти пишам по пп
Избриши имиња на луѓе... Знаеш за што ти зборам значи...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
абе чудно ми е у струга сеа за сеа нема ништо? или овие не дознале па со закаснета реакција после 14 дена они ке реагираат???

LMC

Член од
26 август 2011
Мислења
147
Поени од реакции
46
Треба да има попис, за да се види колку се Македонците и Албанците, тогаш ќе се смират работите.

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.169
Спомна некој дека од мене зависи ???? или ова само колку да искоментираш...
а дали ви се еба*а мамата незнам,тоа вие си знаете
И да знаеш,за војна треба повеќе од ова... прашај некој постар ќе ти стане јасно....... или па ако имаш некој од војска прашај го што ќе ти каже...
На пост кој асоцираше на нова војна ти одговори со ова:
како тргнало,верувај и ќе биде.....само зависи кај ќе чепнат...
јас иам три слаби точки: Некој од фамилија(недај Боже);женска ми (у школо,да ја замараат,да и преречат,недај Боже да ја удрат);и колата(не за друго,нова е)
Повикуваш на војна, а битна ти е новата кола. :pos:

Инаку многу добро знам дека за војна треба повеќе од тоа. И ја иам една слаба точка:
Ќе направам се што можам, за да не се случи повторно непотребна глупост, предизвикана од дечишта што со новата кола ќе избегаат на Халкидики, а во меѓувреме некој ќе губи соборци. Многу поболна работа од гребањето на нова кола.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
На пост кој асоцираше на нова војна ти одговори со ова:

Повикуваш на војна, а битна ти е новата кола. :pos:

Инаку многу добро знам дека за војна треба повеќе од тоа. И ја иам една слаба точка:
Ќе направам се, за да не се случи повторно непотребно да се случи глупост, предизвикана од дечишта што со новата кола ќе избегаат на Халкидики, а во меѓувреме некој ќе губи соборци. Многу поболна работа од гребањето на нова кола.
Очигледно незнаеш што збориш ама ок...ПИШАНОТО е за мене не за војна....дали ќе пукне или не не е на мене да кажам...ама несфаќаш
Иначе болно дали е за тебе незнам,можеби јас сум обичен граѓанин што купил кола и што сака да му е зачувана...не сум како некои татино галениче па да ми купува коли од шала зашто незнае како пари да троши...

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.717
Поени од реакции
1.123
Ne se razlikuvame mnogu od zapadniot svet i tamu vakvite nastani se sekojdnevie, bilo da e konflikt pomegju crnci i belci, bilo da e konflikt pomegju hristijani i muslimani i.t.n.

I posle nekoi vikaat deka Hitler bil los i ne bil vo pravo, zosto !!!!
Ако навистина пратиш се што се случува во светот еве ти едно видео ако не си го видел можеш само да се наежиш да видиш колку тие "малцинства" знаат да бидат лојални граѓани http://www.youtube.com/watch?v=lZOavU3RSiU&feature=related , а и да напоменам од страна целта им е Европа да стане полна со црнци и муслимани , белците христијани да ги снема од Европа... еве уште нешто http://www.youtube.com/watch?v=OEC5B24i_KA&feature=related .... http://www.youtube.com/watch?v=pAc5v2KUL7E&feature=related .... http://www.youtube.com/watch?v=gVhXQl0Motg ... http://www.youtube.com/watch?v=LeGmsOfsnTs ...

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Како што добив инфромација од 18:00 до cега во Cкопје имало над 10 тепачки !

Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.169
Очигледно незнаеш што збориш ама ок...ПИШАНОТО е за мене не за војна....дали ќе пукне или не не е на мене да кажам...ама несфаќаш
Иначе болно дали е за тебе незнам,можеби јас сум обичен граѓанин што купил кола и што сака да му е зачувана...не сум како некои татино галениче па да ми купува коли од шала зашто незнае како пари да троши...
Да де, ти знаеш што збориш. Уживај. Си истепал некого во животот? Си убил? Ако не, не повикувај на глупости каде што ќе се случуваат убивања.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom