jas imam 19 sega. toa sum go storil pred godina i neshto. znaci 12-13 imale.
ne bile ucenuvani ili za pari. i ne sme imale sekakov vid na odnosi. ne e neso so koe se gordeam, ama ne sme storile nisto loso koga bil obostrano zadovolstvo.
Законот вели дека под 14 години е дете и не е подготвено за сексуален однос. Лани две по 12/13 за некоја година може ќе ја симнеш границата подоле. Незнам дали си свесен дека пишуваш на јавен форум и според адресата лесно можеш да бидеш најден, а јас на драго срце ќе те пријавам на надлежните за полесно да те тргнат или во најмала рака да те контролираат. Сега има и регистар на педофили па добро би било и фацата да ти ја видиме.
Сите постови ќе бидат сочувани.
razmisliv, ama ne veruvav deka ce kazat, zosto bi kazale. plus ne sum gi nateral sosila. moze sum gi "zavedol" ama gi nemam naterano.
Имам внука, не дај боже некој како тебе да и се приближи половиот орган ќе му го пресечам и ќе му го набутам во уста за следен пат да неможе да заведува. Со неоформени лица полово општиш, со деца општиш!
--- надополнето: 10 март 2012 во 22:26 ---
Патем еве ја страната за пријавување педофили и случаи на подведување на деца. Да ги заштитиме најмалите пријавете секаков случај на злоупотреба, бидејќи утре вашето дете може да биде „заведено“ како што самите би рекле.
http://www.stop-pedofilija.org.mk/index.html