- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 0
obicen covek/dete koj ima takvi nagoni ponekogas. sto da pravam?Туку си?
obicen covek/dete koj ima takvi nagoni ponekogas. sto da pravam?Туку си?
Болно копиле.obicen covek/dete koj ima takvi nagoni ponekogas. sto da pravam?
ne sum trol. ednostavno zosto nie da bideme smetani za "bolni" zatoa sto imame takvi nagoni? od kade vi takvoto pravo?LoL SmElLiNg A tRoLl
Другар па според тебе нормално ли е да имаш нагони кон неразвиени деца од 12-13 години?ne sum trol. ednostavno zosto nie da bideme smetani za "bolni" zatoa sto imame takvi nagoni? od kade vi takvoto pravo?
Ти си дете?obicen covek/dete koj ima takvi nagoni ponekogas. sto da pravam?
da receme deka ne e, koe e pravoto nekoj da mi sudi za toa samo sto imam? zosto sum kriv?Другар па според тебе нормално ли е да имаш нагони кон неразвиени деца од 12-13 години?
imam 19 godini. i imam ponekogas pedofilski nagoni.Ти си дете?
И какви нагони имаш понекогаш?
ne znaci deka ako imam seksualen nagon kon deca, deka bi osakatil nekoe deteСериозно прашање, каква е таа личност која што има сексуален нагон кон деца, односно кон сексуално полово па и психички не доразвиени личности.
Јасно е дека со тој сексуален чин се нанесувасамо болка кон детето, разбирам садо мазо кај возрасни или ете скубење по некој шамар касање нанесување на помала или поголема болка колку да се зголеми адреналинот и дизотринот.
НО да уживаш осакатувајки некое човечко суштество е тоа навистина не можам да го сватам, тоа е мизерно,гадно,болно , одвратно
19 години педофилски нагони. Кон 16 годишни девојки и момчиња?da receme deka ne e, koe e pravoto nekoj da mi sudi za toa samo sto imam? zosto sum kriv?
imam 19 godini. i imam ponekogas pedofilski nagoni.
Свесен си дека самиот чин на секс со дете е психо физичко осакатување ?da receme deka ne e, koe e pravoto nekoj da mi sudi za toa samo sto imam? zosto sum kriv?
imam 19 godini. i imam ponekogas pedofilski nagoni.
--- надополнето: 10 март 2012 во 19:06 ---
ne znaci deka ako imam seksualen nagon kon deca, deka bi osakatil nekoe dete
a sto ako nemas, samo sakas da imas?Свесен си дека самиот чин на секс со дете е психо физичко осакатување ?
Човеку тоа е болно не е нормално, ни животните немаат сексуален однос со полово не дозреани единки од својот вид не луѓето.a sto ako nemas, samo sakas da imas?
http://en.wikipedia.org/wiki/Ephebophilia19 години педофилски нагони. Кон 16 годишни девојки и момчиња?
ne. i kon pomali. obicno nekoi so se na granica da pocnat da se razvivaat seksualno. obicno zenski.19 години педофилски нагони. Кон 16 годишни девојки и момчиња?
2to. ne e do kurva i deka ne mozam da najdam normalna. sum imal i imam normalni.Човеку тоа е болно не е нормално, ни животните немаат сексуален однос со полово не дозреани единки од својот вид не луѓето.
Доколку не тролаш,ако навистина имаш такви нагони и мисли искрено ти препорачувам и те советувам да си побараш помош,или во најмала рака иди плати некоја курва штом не можеш да најдеш некоја нормална,испукај се нека ти поминат сексуалните фрустрации.
Бидејки самата помисла за сексуален однос со беспомошно дете е повеќе и од ненормална.
Неможам да те свата, како воопшто може дете да те возбуди сексуално ? Не е развиено во никаква смисла, нема ни гради ни задник,ниту има некоја сексуална привлечност ка дете барем не за нормални личности,или сакаш да кажеш дека децана што играат пред зграда во двор на игралиште те возбудуваат ?
Човеку ако се работи за 16 годишни ајде да сватам кој не би те сватилne. i kon pomali. obicno nekoi so se na granica da pocnat da se razvivaat seksualno. obicno zenski.
2to. ne e do kurva i deka ne mozam da najdam normalna. sum imal i imam normalni.