Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
po ova prashanje dali policijata smee da se zamesha ke mora da barash odgovor od vezilka i na nejnata nvo organizacija,,,,,,,,,nit se terate nitu se vodite chas policijan neka odi u pm ,,a koga ke se isplashite lele kaj e sega policijata,,,,,,,,,,,,e na taa ista policija makedonsko/sramno /nvo zdruzhenie pripremi teren za vakvi sluchuvanja da nemozhe policijata adekvatno da odgovori na postavenite si zadachi i zadolzhenija ,,,,,,,,,baraj sega od istite tie da izlezat i da ja molat policijata za izvinuvanje i da bide poaktivn vo sluchuvanjava,,,,,Како може волку неписмена власт да имаме не ми е јасно..Па воведи полициски час бе не е веќе заебанција ова..Или чекате да згине некој
Кур што ке добиете гласови пак стока една..
Како почна годинава, катастрофа... А што убаво ќе беше ќе се поврзеше паркот во Сарај со патеката што почнува кај Обединети Нации, патеки пешачки и велисипедски од двете страниJaс реков ... Ѓорчевци не се Ѓорчевци ако не вратат .... сега нека кружат од Сарај или од Нерези пошто паметни се прават многу !!! Знаев дека ова ќе се случи ...
Е ајде де политиката е крива за се ... Порано како мали сме се дружеле со сите и од другата страна и немало пробем тие на гости кај нас дома, ние на нива ќе појдеме ќе направиме муабети сме јаделе цело време заедно сите и немало проблем. Па ќе ни дадеа јагоди, лубеници, дињи итн.. Имало соработка.Само жално за мирните жители на Лока што си заработуваат поштено на пазар и работат на нивите ... заради неколку неписмени деца немаат мост сега !!!
Е па и ти страв како да не .... овие се глуперди што сами се заебаа и сега мирните од кај нив ќе кружат заради глупаци. Поминувале низ сред Ѓорче кој им рекол нешто бе, кој им викнал, кој ги навредил ?!Како почна годинава, катастрофа... А што убаво ќе беше ќе се поврзеше паркот во Сарај со патеката што почнува кај Обединети Нации, патеки пешачки и велисипедски од двете страни
ама за кој народ се прави се..Да ти е страв да излезеш од дома заради планинарите..
Не ги жали. шабанската власт ќе им изгради железен мост ако треба само да се зачува соживотот.Само жално за мирните жители на Лока што си заработуваат поштено на пазар и работат на нивите ... заради неколку неписмени деца немаат мост сега !!!
Аха после палењево на мостов ... тешко !!!Не ги жали. шабанската власт ќе им изгради железен мост ако треба само да се зачува соживотот.
Па тоа е лошото што нашиве се добар народ ама Албанците се невозможни за соживот мислам дека ... и покрај сите работи пак оној Љубчо Ѓеоргиевски испадна у право кога сакаше да ја дели Македонија ... ц ц цЕ па и ти страв како да не .... овие се глуперди што сами се заебаа и сега мирните од кај нив ќе кружат заради глупаци. Поминувале низ сред Ѓорче кој им рекол нешто бе, кој им викнал, кој ги навредил ?!
Никој ги нема навредено, тука живеам јас знам што се случува/ло...кој ги навредил ?!