Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Потполно се согласувам. Со одмаздување кон кого било, само ќе западнеме во уште поголеми изливи на омраза и нетрпеливост.
--- надополнето: 10 март 2012 во 12:17 ---

Со тоа само ќе им го дадеш на тацна на националистите тоа што го бараат. Поочигледно здравје што се намерите зад овие провокации.
Ако сакаш да бидеш алатка за остварување на националистичките апетити на албанците, тогаш слободно продолжи да мислиш дека народот треба сам во свои раце да решава вакви ситуации.
А те молам Миротворецу според тебе што треба да се прави ? полицијата се покажува ккако тотално неспособна едино Македонците од К.вода ги нашла :) ... Што да се прави кога ќе видиме група албанци да се свиткаме на земја и да ги чекаме клоците а?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Член 306​

Граѓанин на Република Македонија кој ќе признае окупација на Република Македонија или на нејзин одделен дел, ќе се казни со затвор најмалку десет години или доживотен затвор.​

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А те молам Миротворецу според тебе што треба да се прави ? полицијата се покажува ккако тотално неспособна едино Македонците од К.вода ги нашла :) ... Што да се прави кога ќе видиме група албанци да се свиткаме на земја и да ги чекаме клоците а?
А што ќе правиш, ќе тепаш и утре заради тебе да бидат истепани некои други кои немаат везе со тебе?
Ќе тепаш и други ќе тепаат други. И каде е крајот? Реално, кажи ми, каде е крајот? Не мислиш дека полицијата е најдобро да ги изпозатвори сите тие што да понашаат како дивјаци? Викаш полицијата не работи како што треба? Буни се против полицијата, таа е крива! Сите се понашаат вака дивјачки зашто знаат дека полицијата не работи како што треба.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Член 306

Граѓанин на Република Македонија кој ќе признае окупација на Република Македонија или на нејзин одделен дел, ќе се казни со затвор најмалку десет години или доживотен затвор.
Учиш кривично право? :)
--- надополнето: 10 март 2012 во 12:27 ---
Да ти е мерак да се тепаш
Сабота, 10 Март 2012 12:18

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
А што ќе правиш, ќе тепаш и утре заради тебе да бидат истепани некои други кои немаат везе со тебе?
Ќе тепаш и други ќе тепаат други. И каде е крајот? Реално, кажи ми, каде е крајот? Не мислиш дека полицијата е најдобро да ги изпозатвори сите тие што да понашаат како дивјаци? Викаш полицијата не работи како што треба? Буни се против полицијата, таа е крива! Сите се понашаат вака дивјачки зашто знаат дека полицијата не работи како што треба.
Порадо би праел протести стоп за албанската бруталност затоа што они се говедата јебешга тоа е реалноста ја би им препорачал на сите македонци да си носат со себе нож или нешто у случај на напад нека користат :) друго решение јас не гледам

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Имаше палење на Македонски знамиња во Македонија па не се реагираше...
Повреда на угледот на Република Македонија

Член 178

Тој којшто со намера за исмејување јавно ќе ја изложи на подбив Република Македонија, нејзиното знаме, грб или химна, ќе се казни со затвор од три месеци до три години.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Порадо би праел протести стоп за албанската бруталност затоа што они се говедата јебешга тоа е реалноста ја би им препорачал на сите македонци да си носат со себе нож или нешто у случај на напад нека користат :) друго решение јас не гледам
Ах, јасно ми е веќе. Нема што да зборам со тебе. :facepalm:
--- надополнето: 10 март 2012 во 12:30 ---
Имаше палење на Македонски знамиња во Македонија па не се реагираше...

Повреда на угледот на Република Македонија

Член 178

Тој којшто со намера за исмејување јавно ќе ја изложи на подбив Република Македонија, нејзиното знаме, грб или химна, ќе се казни со затвор од три месеци до три години.
Јас не видов некој да излезе да се буни против тоа што не беа казнети. Освен на Фејсбук нели...

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Учиш кривично право? :)

Не, само кажувам кој се казните за тоа се, ама никој не бил осуден за тоа..
Јас не видов некој да излезе да се буни против тоа што не беа казнети. Освен на Фејсбук нели...
Јас не сум тој што треба да организира протест. ;) Јас треба да сум присутен таму..

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Запален висечкиот мост на Вардар кај Ѓорче Петров

Висечкиот мост преку реката Вардар кој ги поврзуваше селата Лака и населбата Ѓорче Петров рано утрово бил запален, известува полицијата.

Дрвениот мост што се наоѓа во близина на стадионот “Македонија“, според информациите од полицијата, бил запален утрово околу четири часот на почетокот од страната на населбата Ѓорче Петров. Во огнот изгореле околу четири метри квадратни даски.

Засега нема информации како избил пожарот, ниту дали бил подметнат. Мостот најчесто го користат жителите на селото Лака, во кое живее албанско население.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Ах, јасно ми е веќе. Нема што да зборам со тебе. :facepalm:
Па тоа е бе брат немам намера да живеам у страв заради некој говеда што излегле од планините и што во нивните инцестни мозоци немаат ништо друго освен насилство ... ама крај памет ми е ради нив да живеам у страв

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Па тоа е бе брат немам намера да живеам у страв заради некој говеда што излегле од планините и што во нивните инцестни мозоци немаат ништо друго освен насилство ... ама крај памет ми е ради нив да живеам у страв
Опомена за несоодветно однесување. Размисли следен пат што да пишеш. Ти смета коа ти пцујат нација? Епа и на други им смета тоа. Ајде, поздрав.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Опомена за несоодветно однесување. Размисли следен пат што да пишеш. Ти смета коа ти пцујат нација? Епа и на други им смета тоа. Ајде, поздрав.
Да речеш да опцув добро да речеш да кажав лага добро ама ни тоа ни тоа немаше у мојот пост ;)

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
МВР соопшти дека се приведени седум тинејџери од македонска националност осомничени за нападот во автобусот на ЈСП со број 58 во кој беа повредени пет патници. Петмина од приведените се малолетници, а двајца се полнолетни кои неодамна наполниле 18 години. Полицијата се уште трага по другите учесници во нападот.

Во текот на вчерашниот ден, исто така биле уапсени и шест малолетници од албанска националност на возраст од 11 до 15 години кои се осомничени дека кршеле возила во скопската населба Ченто

РАМКОВНА ПРАВДА!
Уапсени повеќе Македонци а Македонците предизвикаа 5% од инцидентите. А и тие албанци што се уапсени се уапсени за кршење ретровизори, некои имаат 11 години значи не се ни кривично одговорни. Фарса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom