Ako napravile problem neka gi uapsat i eden ubav kjutek da izedaatАлсат јавуваат дека у Чаир 3 лица биле уапсени вечерва по полноќ од алфиве ...
Претпоставувам албанци.
Ako napravile problem neka gi uapsat i eden ubav kjutek da izedaatАлсат јавуваат дека у Чаир 3 лица биле уапсени вечерва по полноќ од алфиве ...
Претпоставувам албанци.
Nepotvrdno: SITUACIJATA IZLEGUVA OD KONTROLLANepotvrdrno golema tepacka vecerva vo centarot na tetovo pomegu makedonci i albanci....
e ova vise preterano e
Подетално?Nepotvrdrno golema tepacka vecerva vo centarot na tetovo pomegu makedonci i albanci....
e ova vise preterano e
Сега ќе излезат ќе ги блокираат сите улици, протест за полициска бруталност.Алсат јавуваат дека у Чаир 3 лица биле уапсени вечерва по полноќ од алфиве ...
Претпоставувам албанци.
Не бе,нормално е веќе што ти е.Nepotvrdrno golema tepacka vecerva vo centarot na tetovo pomegu makedonci i albanci....
e ova vise preterano e
Зашто би предизвикал револт кај локалното население тоа што уапсиле луѓе што каменувале автобус? Ова само во Македонија го има...Jas sum napadnal ahahh :A btw. nedorazbiranje
p.s.
http://alsat-m.tv/index.php/lajme/vendi/119942.html
Ovie Alsat informiraat za Incident u Cair :S :A
sega mi kazaa prijatel ...Se sluci pred doner dajti (tetovcanite znat kade e ) toj zivi vo zgrada tamo ...i kako mi kazuvase toj bila masovna tepackaПодетално?
Kaj dajti tamu kao so znam ziveaat mn makedonci tamusega mi kazaa prijatel ...Se sluci pred doner dajti (tetovcanite znat kade e ) toj zivi vo zgrada tamo ...i kako mi kazuvase toj bila masovna tepacka
Не туку тоа се подбуцнувачите за кои се зборува завиткано деновиве. ДПА со тие нивни изјави денес, медиумите на албански јазик...сите треба да се осудат! ДУИ сега за сега има одмерени изјави ама на терен они знаат што се прави. Како и да е нека апси полицијата, пошо утре ќе биде бетер...ако не е веќе касно да се спречи да биде бетер.Зашто би предизвикал револт кај локалното население тоа што уапсиле луѓе што каменувале автобус? Ова само во Македонија го има...
Потврдено: Ситуацијата е излезена од контролаNepotvrdno: SITUACIJATA IZLEGUVA OD KONTROLLA
Најпотврдено....Ситуацијата не знае за контрола :/Потврдено: Ситуацијата е излезена од контрола
Чекај гората да пушти лист , се си има ред.Ќе го чекаме шумарот пак?
Порано ќе се втрча шумарот сега. Ќе не зашамара сериозно овој пат изгледа. Сите по ред.Чекај гората да пушти лист , се си има ред.