Тоше Проески

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.704
Добро, што им е проблемов на овие кој ја држат групава http://www.facebook.com/TOSHETESAKAME
Сексуални манијаци се или што е работава?
87.065 лајка има и на никој не му смета што секој втор линк им е со вулгарна содржина?

P

PewDiePie

Гостин
Добро, што им е проблемов на овие кој ја држат групава http://www.facebook.com/TOSHETESAKAME
87.065 лајка има и на никој не му смета што секој втор линк им е со вулгарна содржина?
Глупости групава како за куропецание. Ако е за Тоше треба за него работи да пастираат а не демотивации. :facepalm:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Проблемот е што повеќето вакви групи се направени само за да собираат лајкови, а не да го промовираат ликот и делото на Тоше. Не знам дали си запознает со оваа група, но според мене е најпрофесионална, значи исклучиво постираат работи поврзани со Тоше или евентуално некои линкови за донации на дечиња и луѓе кои треба да се оперираат. Можеби и е од клубот на обожаватели на Тоше направен, не знам, ама дефинитивно е најдобра и според мене единствена група која заслужува да постои за Тоше. Останатите само за рекламирање и постирање некои глупи муабети и слики на кои не им е местото во тие групи.
Али тоа е тоа, не можеш да ги спречиш, на нивна совест си оди тоа... :)

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Eh covekov ;) go odbeleza nasto detstvo i del od nasta mladost.
Zalno sto go nema povekje megu nas... se mi se cini deka, od godinata vo koja toj zamina pa navaka se sranje i samo sranje gledam so ocite ... nistu drugo.
Vecna mu pamet.

Navistina bese eden i edinstven ...A dali kje postignese svetska bese prosto pitanje na vreme, a i na kraj krajot ne e ni vazno.Umetnicite i recisi sekoj covek koj go cul i znael za nego, znaat kolku vredese covekov.

Vistinska umetnost :(

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Навистина е жално како прво што не е повеќе меѓу нас, а како второ што се уште има луѓе кои можат да кажат лош збор за таков човек, наместо да се гордееме сите со него, со тоа што направи тој за нас.

Жално е што изгубивме таков човек, човек кој правеше само добри работи, жално е што изгубивме човек со таков глас и таква харизма.

Да, сигурна сум дека ќе постигнеше светска слава, тој го имаше сето она што ние го немаме.

Научете да го цените најнапред како човек, а потоа како нашата најголема музичка ѕвезда.

P

PewDiePie

Гостин
Сигурен сум дека да.

Имаше таква харизма,таков глас.........штета Господ прво не награди па после не казни.

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
дефинитивно големо ДА, а пак како човек, 99% од луѓето можеа (море требаа) да учат од него.

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Многумина го напаѓаат, но и многумина го поддржуваат. Божиновски повторно даде интервју за смртта на Тоше, овој пат именувајќи ги имињата на убијците. Книгата „Тоше – жртва на криминални кланови“, каде и да е треба да се појави во продажба. Тој на оваа книга работи веќе четири години, заедно со уште една детективска група и уште десетина соработници. Во неа ќе се обиде да даде одговор на сите неразрешени прашања околу смртта на нашиот најпопуларен пејач, неговото окружување, мафијата и политичарите кои Божиновски смета дека се убијци на Тоше.

Шокантното интервјуто во кое тој открива имиња можете да го прочитате на сликите

што мислите луѓе вистина или пак типот сака да си напрај слава некаква o_O

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Леле нека пише и кои се масони од Македонија!

Реклама си праи, шо го ебам...

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
хмм незнам дали го видовте интервјуто.. Прочитав дека многу го напнувале овие од владава Грујац и Бранац а и Јанкулоска ја спомнува.. Сака да си напрај проблеми ? Незнам o_O

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Добро бе луѓе,од кај знаете,можда у право е чоеков...Не го прочитав цел текст,ќе сјебам очи,али претпоста вувам за што се работи,никој неможе да знае од нас по форумиве што точно се случило...колку што знам имаше пропусти многу,некои делови не работеле ова она...кој знае...

А

Антоние

Гостин
Многумина го напаѓаат, но и многумина го поддржуваат. Божиновски повторно даде интервју за смртта на Тоше, овој пат именувајќи ги имињата на убијците. Книгата „Тоше – жртва на криминални кланови“, каде и да е треба да се појави во продажба. Тој на оваа книга работи веќе четири години, заедно со уште една детективска група и уште десетина соработници. Во неа ќе се обиде да даде одговор на сите неразрешени прашања околу смртта на нашиот најпопуларен пејач, неговото окружување, мафијата и политичарите кои Божиновски смета дека се убијци на Тоше.

Шокантното интервјуто во кое тој открива имиња можете да го прочитате на сликите

што мислите луѓе вистина или пак типот сака да си напрај слава некакваo_O

Како се осеќаш за насоката по која се движи авант-гардната музика во последната декада? Јас мислам дека истата е оцрнета од отровната идеологија позната како "пост-модернизам" (тешко е да се користи тој термин не-иронично). Сметам дека "жанрот" (дали е навистина?) го загуби својот фокус кога започна да избегнува едноставни концепти како на пример тоналитетот или темпото (проклет да си Џон Кејџ!). Дека е различно само колку да биде различно не е толку интензивно и импактно од моја лична перспектива, вистинската уметност лежи во бракот помеѓу едноставната убавина и атипичните методи. Ме интересира кое е твоето мислење за ова?

Kajgana Shop

На врв Bottom