H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Што по к*р е ова.. :OНе знам дали е најпозната,ама еве...
http://alsat-m.tv/index.php/lajme/vendi/119876.html
Што по к*р е ова.. :OНе знам дали е најпозната,ама еве...
http://alsat-m.tv/index.php/lajme/vendi/119876.html
Ова ти е брат:Што по к*р е ова.. :O
A и ова.“Албански нинџи” попладнево го нападнаа веб сајтот на локалната КТВ Телевизија од Кавадарци која се гледа во пет општини во Тиквешкиот регион.
Сајтот во моментов не е достапен како за вработените во телевизијата така и за редовните посетители на оваа страница. Главниот и одговорен уредник во КТВ Ангел Данов вели дека ова не е прв пат некој да го нападне нивниот сајт и да им стави албанско знаме.
Сега Данов вели дека повторно ќе го пријават случајот во полиција.
Истото го мислам и јас ... Најверојатно тоа ќе биде , и одма ќе не примат во НАТО , друго не гледам што е ...Се спрема терен за самитот на нато во Чикаго. Типувам на договор со Грција.
А вие раце немавте?
Сведоштво: Не претепаа за ништо пред дворот на сопствената куќа
Крими | 9. март 2012 - 23:29
Двајцата браќа од Горче Петров кои вчера беа претепани пред стадионот на Македонија за вечер го раскажуваат пеколот низ кој поминале
ShareNew
„Видовме група од десетина луѓе, но не им обрнавме внимание. Кога се доближија, забележавме дека имаат палки во рацете. Еден од нив ми се обрати со зборовите "Вие ли ќе тепате Албанци?", раскажа за Вечер еден од двајцата браќа кои тргнале на прошетка по Кејот на Вардар, а пред стадионот на Македонија во Ѓорче Петров, завршиле со тешки повреди во Ургентниот центар
„Не знам дали сакаа, но многу лесно можеа да не убијат. Буквално на сто метри од сопствената куќа не стигнаа и почнаа да не тепаат. Не удираа со тупаници, клоци и безбол-палки. И јас и брат ми паднавме на земја. Викавме, но тие не престануваа. Продолжија душмански да не удираат додека лежевме. Брат ми го избодоа со нож во грбот, а мене ме удираа со палки по главата“ – вели соговорникот на Вечер
Зачуден е како може токму нему да му се слули вакво нешто, бидејќи како што вели, никогаш не поддржувал насилство ниту пак бил насилен по природа. Не му е јасно, како прошетката по кејот на Вардар прерасна во ваков инцидент. Двајцата браќа вчера пред полноќ беа претепани пред стадионот на Макеоднија во Ѓорче Петров. Еден од нив заврши на клиники, со скршена горна вилица.