Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Barbara says she was impressed by the Emirates + new facilities will be installed at San Siro but Milan should have their own ground.
B. Berlusconi: "We will make a store, a restaurant, a museum and 3 sky lounges at San Siro. Everything new and ready before 2015."
B. Berlusconi: "My father is in love with San Siro. We will soon talk and evaluate all the aspects with regard to creating a new stadium."

Веројатно се мисли на обнова на Сан Сиро, бидејќи ми нема смисла Милан да има желба да се отсели од тој стадион, туку напротив Интер се тие кои што бараат нов.
Еве шо излезе на почеток на 2012...мислам дека никој го нема постирано
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=69938

Стадионот ќе се надоградува уште летово и би требало новава сезона да има подобар изглед и секако да биде пополн.

*Инаку сигурно ќе прочитате таму надоградба од 80.000 евра но тоа се 80 милиони,да не се збуните,транслејтот е за никаде.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
MILAN-LECCE ore 15.00
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva,Mesbah ; Nocerino, Ambrosini, Muntari; Emanuelson; Ibrahimovic, Robinho.
A disp.: Amelia, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Van Bommel, El Shaarawy, Inzaghi,Antonini. All.: Allegri.
Squalificati: Mexes (2)
Indisponibili: Pato, Maxi Lopez, Boateng, Merkel, Strasser, Seedorf, Cassano, Gattuso, Nesta
Lecce (3-5-2): Benassi; Oddo, Carrozzieri, Esposito; Bertolacci, Blasi, Giacomazzi, Obodo, Brivio; Muriel, Bojinov
A disp.: Petrachi, Miglionico, Di Matteo, Giandonato, Piatti, Corvia, Seferovic. All.: Cosmi
Squalificati: Di Michele (1), Tomovic (1), Delvecchio (1)
Indisponibili: Grossmuller, Julio Sergio, Cuadrado

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Barbara Berlusconi: "Milan, I promise you a new stadium"

Сепак се работело за нов стадион :icon_lol:. Како и да е, доколку се случи такво нешто сигурно нема да биде во следниве 5 години.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Да ја однесеме путкава да го глеа Меси може ќе биде воодушевена и од него па ќе го пецнеме :))) :pos::pos::pos:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Да ја однесеме путкава да го глеа Меси може ќе биде воодушевена и од него па ќе го пецнеме :))) :pos::pos::pos:
Нема со што да ја воодушеви... боље Роналдо да го гледа :sneaky:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Нема со што да ја воодушеви... боље Роналдо да го гледа :sneaky:
Брат да ја пуштиме на Ел Класико па нека си бира,а? :D

Интересна е работава ја ко шо знам баш овие синови и ќерки се бунат кога Берлу вложува у Милан,е сеа нз што и е на оваа финтава со овакво ветување ама да се надеваме дека ќе се оствари.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515

Со ТОЧАК, побрзо до скудето...
--- надополнето: 8 март 2012 во 19:33 ---
Брат да ја пуштиме на Ел Класико па нека си бира,а? :D

Интересна е работава ја ко шо знам баш овие синови и ќерки се бунат кога Берлу вложува у Милан,е сеа нз што и е на оваа финтава со овакво ветувања ама да се надеваме дека ќе се оствари.
Не и се удобни столчињата може на госпоѓата :X3:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633

Со ТОЧАК, побрзо до скудето...
--- надополнето: 8 март 2012 во 19:33 ---

Леле само нека не му даваат точак на Пато коа ќе се опорави ќе сака на едно да го дигне ча падне че се отепа

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
ova so Ibra i Alegri ne mi se dopaga !!!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
ova so Ibra i Alegri ne mi se dopaga !!!
Ништо нема да има, не смее Ибра да писка многу покрај Галијани и Берлускони.

Него Ибра ја освои наградата за најдобар играч во серија а за месец јануари

Да не знае некој од кога се доделува оваа награда?

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Ништо нема да има, не смее Ибра да писка многу покрај Галијани и Берлускони.

Него Ибра ја освои наградата за најдобар играч во серија а за месец јануари

Да не знае некој од кога се доделува оваа награда?
“Ma che ca..o di allenatore sei?”ova go rekol Ibra vo soblekuvalnata vo vtornik pred site.. znam deka ne treba prevod za ovaa

Kajgana Shop

На врв Bottom