- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Повторно сами на врвот...во таа чест
Еве шо излезе на почеток на 2012...мислам дека никој го нема постираноBarbara says she was impressed by the Emirates + new facilities will be installed at San Siro but Milan should have their own ground.
B. Berlusconi: "We will make a store, a restaurant, a museum and 3 sky lounges at San Siro. Everything new and ready before 2015."
B. Berlusconi: "My father is in love with San Siro. We will soon talk and evaluate all the aspects with regard to creating a new stadium."
Веројатно се мисли на обнова на Сан Сиро, бидејќи ми нема смисла Милан да има желба да се отсели од тој стадион, туку напротив Интер се тие кои што бараат нов.
Нема со што да ја воодушеви... боље Роналдо да го гледаДа ја однесеме путкава да го глеа Меси може ќе биде воодушевена и од него па ќе го пецнеме ))
Брат да ја пуштиме на Ел Класико па нека си бира,а?Нема со што да ја воодушеви... боље Роналдо да го гледа
Не и се удобни столчињата може на госпоѓатаБрат да ја пуштиме на Ел Класико па нека си бира,а?
Интересна е работава ја ко шо знам баш овие синови и ќерки се бунат кога Берлу вложува у Милан,е сеа нз што и е на оваа финтава со овакво ветувања ама да се надеваме дека ќе се оствари.
Касано
Со ТОЧАК, побрзо до скудето...
Со ТОЧАК, побрзо до скудето...
--- надополнето: 8 март 2012 во 19:33 ---
Леле само нека не му даваат точак на Пато коа ќе се опорави ќе сака на едно да го дигне ча падне че се отепа
Ништо нема да има, не смее Ибра да писка многу покрај Галијани и Берлускони.ova so Ibra i Alegri ne mi se dopaga !!!
“Ma che ca..o di allenatore sei?”ova go rekol Ibra vo soblekuvalnata vo vtornik pred site.. znam deka ne treba prevod za ovaaНишто нема да има, не смее Ибра да писка многу покрај Галијани и Берлускони.
Него Ибра ја освои наградата за најдобар играч во серија а за месец јануари
Да не знае некој од кога се доделува оваа награда?