H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Не бре ќе сликам утре и ќе ти докажам..А мене се ми се чини дека за нешто друго ти е
Не бре ќе сликам утре и ќе ти докажам..А мене се ми се чини дека за нешто друго ти е
А доброНе бре ќе сликам утре и ќе ти докажам..
Тоа и претпоставувамСе спрема у автобус да се вози
Абе палка да бараш во оваква напната ситуација малце е чудно. Ама добро штом покажа безбол топче во ред ти веруваме.
Па сега зависи од ситуација може и за друго да се користи..Абе палка да бараш во оваква напната ситуација малце е чудно. Ама добро штом покажа безбол топче во ред ти веруваме.
ПС Немој сеа ти да се налутиш одма, мала шала
Издајник.. Што мислеше во автобус како ќе ја носев дома? xDГо сликаше топчето за да имаш алиби за џандарите, а ти уствари имаш други намери.
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=243063Kaде да најдам електро шок оние џандарине во америка што ги имаат па да дојде после некој нека ме пипне
Број од ортопедија - 3071 514Да не знае некој Букурешт ортопедија телефон, работно време, дали работи во сабота...нешто?
Фала, доволно е за да искомуницирамБрој од ортопедија - 3071 514
Не работат во сабота, за другото ќе си прашаш
Ем поефтино ем поефикасно ем немора да остваруваш физички контакт од далеку врши работаKaде да најдам електро шок оние џандарине во америка што ги имаат па да дојде после некој нека ме пипне
Пријателски совет, било каде само таму не на ортопед.Да не знае некој Букурешт ортопедија телефон, работно време, дали работи во сабота...нешто?
Било која,ако е убав крстот ќе ти го откупи и после че го продава дупло....а има и некои кои ги топат..... зависи на кој за што ќе му требаЗа да не би лутал по златари и да не се осрамам да прашам, дали некој знае златара каде што би можел да однесам златно крсте за да го продадам?