Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Абе другар не ти пуштив јас покана за таму? Пробај со торенти што се мали, максимум 10 може за да собираш поени. За 350 поени можеш да земеш 10 гига аплоуд. И јас сакам да го качам малку соодносот па да симнам нешто повеќе, еве ова тромесечие ја немам исполнето квотата од 25 гига сеуште. Полека, полека, ќе биде.
Не го гледај Julian, он со сид-бокс парче направи :P
Ништо другар, го блокираа пред 2 дена :(

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
zamunda може е брза али не е најдобра
40% од стварите морам на други места да ги барам

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Досега намногу на piratebay земав торенти а сеа сум само со замунда

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Абе другар не ти пуштив јас покана за таму? Пробај со торенти што се мали, максимум 10 може за да собираш поени. За 350 поени можеш да земеш 10 гига аплоуд. И јас сакам да го качам малку соодносот па да симнам нешто повеќе, еве ова тромесечие ја немам исполнето квотата од 25 гига сеуште. Полека, полека, ќе биде.
Не го гледај Julian, он со сид-бокс парче направи :P
http://i.imgur.com/xZuas.jpg

До сега користев сидбокс, створив добро ратио на сите торент тракери кои ги користев, сега е време да искористам и јас. Спуштам филмови во фул хд без да се замарам за ратиото, само нормално ги сидам 72 сати во зависност од колку треба. :)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Тракер со квалитетен видео материјал има уште кратко отворени места за регистрација. Има стварно добри ствари, висококвалитетни и солени. Препорачано за ентузијасти и оние кои сакаат врвен квалитет на видео материјал.
http://www.beyondhd.org/

Kajgana Shop

На врв Bottom