(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.724
Поени од реакции
11.564
Абе ај сиктар ми станете, и тарзан и херкулес веќе... Да инсталирам некој Арсенал Фан бот да го пратам на вашиот фан клуб да има со кого да си правите муабет!!!

П.С. Зошто го банираа Чомбе? (нека не одговараат гомнари т.е. анти-ѓаволи)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Абе ај сиктар ми станете, и тарзан и херкулес веќе... Да инсталирам некој Арсенал Фан бот да го пратам на вашиот фан клуб да има со кого да си правите муабет!!!

П.С. Зошто го банираа Чомбе? (нека не одговараат гомнари т.е. анти-ѓаволи)
A be ne se zamaraj, jas krenav race od niv! Nemaat so kogo da diskutiraat i kaj nas doagaat.
Jas ne im pisam sega tamu i znam deka mnogu im falam. Porano ke napisev eden post i od toj post ke se napisea uste 20-30 postovi i taka im se polnese forumot so postovi. Sega stama e :)

Tarzan aj veke ako pisis kazi im za kladbata megu mene i tebe koj ke bide sampion ili koj nema da bide sampion na anglija ovaa godina!
Ako ne odgovori eve go negoviot odgovor: United nemalo sansi da bide sampion:pos2::pos2::pos2:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
ааааа на чомбе бано не беше баш за оваква ситуација, овоа е Романтика у споредба со тоа..тоа беше бе ХАРД КОР хехехе, тај Рони ама и Руни ногу ви се јаки хехехе

пс. без иронија или сарказам - респекат за РИО

samo da te potsetam deka Rony mu go zakaci na Arsenal 2 pati i mu krsese kicmata na Hoyte i kompanija taka da...vcera samo bese takticka igra,a na OT na Man U ke mu e potrebna bilo kakva pobeda.momentalno sme prvi vo Anglija,na dobar pat do finale vo LS taka da mozete slobodno da skokate kolku sakate,zasto koj gubi ima pravo da se luti.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ronaldo vcera izigra super, sam bese vo napadot, tolku mozese da stori. Runi igrase povreden i zatoa go stavi ponazad no sepak se gledase deka igra vo grc, nemase ni eden dobar pas poradi bolkite vo levata noga, zatoa bese i izvaden. Plus i dvajcata se luge od krv i meso, i tie imaat pravo na slab den i igra.
Vprocem sto objasnuvam, United e prv vo Anglija(za inaet na Afronal), eden cekor do Moskva(za inaet na Afronal i drugite), a Ronaldo e najdobar igrac i strelec vo evropa(za inaet na Arsenal, drugite i za nasa sreka).

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Еј дур сега пишувам ми се поеба компјутерот да кажам и јс нешто. Пак гледам се замарате со туѓу навивачи ај баталете ги вака онака играл Јунајтед лани Милан цела сезона играше така па и Мурињо играше со таква тактика и тогаш тоа било супер тактички доро и незнам што а сега кога Ферги реши да ја користи оваа тактика за на гости кај големи тимово не ја бивало никаков фудбал и дрн дрн . Тактиката беше на место не успеаја да влезат во шеснаесетник и тие удари што ги упатија се беа млаки топки само ударот на Анри беше добар ништо повеќе, тоа кускулето меси-треси може колку сака да си го трча цел терен кога ништо не направи, Ето беше ставен во џеб од Рио цел тим одигра одлично само Тевез и Парк беа послаби а Руни се гледаше дека уште е повреден, а за Роаналдо ништо страшно и не беше толку важен пенал има уште еден натпревар и ѕвезди во нивниот полн сјај на светски првенства утињале во пенал рулет а не па Роналдо се случува сепак не му одбрани голманот он го легна и го прати на другата страна значи голманот е совладан. Одлична партија од Сколс според мене најдобар вечерта дај нека продолжи вака до крај на сезона ќе ги добиеме сите.
А сега да не биде се вадам на судијата ама го претера секој допир го досуди фаул за барса кога го свирна пеналот по правило се доделува и жолт картон а и од Барса играчите можат во театар да идат да глумат колку само паѓаа не смееше да ги допре некој одма на земја да лежи да се плаче, и требаше втор пенал да има за Јунајтед ама судија п***р
Ај сега и Челзи да ги земеме и потоа ќе им покажеме на барса како се даваат голови кога играш дома

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom