- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Не ја гледав тогаш, но Ерсој вака ми беше ептен гаден тип, катастрофален, прав негативец.
извинете, ама моравДа. Абдулхеј се поремети тогаш и падна под влијание на Искендер, и уствари беше шпиун негов. Сакаше да го избоде или го избоди Полат со нож и тогаш Мемати пукаше во Абдулхеј. Сите мислеа дека умрел, само Полат, Џахид и докторката Гаје знаеја дека е жив и го однесоа на рехабилитација Мемати кога дозна дека го криеле се налути пошто осеќаше грижа на совест.
Двајцата беа големи негативци, но најголем гад би рекол дека беше ЕРСОЈ!Koj spored vas e pogolem negativec ?!!!
Iskender Buyuk ili Ersoy Ulubey !!!
Е, кога де... се знае на есен според нив... од октомври поточно така мислам ја започнаа оваа реклама со виењето на волците, а бе ова виењето на волците многу ме иритираше ако пак го даваат ќе збеснамKoga ke pocne novata sezona da ja davaat 6itel
hehe brat neka gleda majka ti so se sluci so elif ebru i ahu hehehmajkami gi obozava niv nekolku pati go ima sonuvano polat
me gusta Само што овие па немаат осет коа прикажуваат серии. Ќе почнат, ќе ги стигнат со епизоди Турците и ќе ја прекинат. Се надевам нема да ја упропастат.Шокантно, Волците ќе вијат на Канал 5...
http://www.tvpaket.com.mk/index.php/tv/77-volcite-na-kanal5
Можеби Ерсој беше онака баш прав негативец, ама со Искендер епизодите беа светлосни години поинтересни. А и Искендер беше далеку поинтересен за гледање.Koj spored vas e pogolem negativec ?!!!
Iskender Buyuk ili Ersoy Ulubey !!!
Јок, на А1 беа подобри.е кој Шител да не беа подобри