(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dobro e, se gledame na Old Trafford:helou:
E tamu druga pesna ke se pee!

Ова не беше Манчестер, ама сепак изигравме тактички. :)

Стариот лисец повторно победи на тактички план, супер одиграно, не ми се верува како игравме во одбрана.

Искрено не сакам да ги гледам така кога играат на 0:0 - не сум навикнат изгледа. Добро е што не примивме гол... Ќе биде интересно на Олд Трафорд, сеуште се е отворено.

Епа да, тактички одлична замисла на Ферги, да не се прими гол на гостински терен е и повеќе од добро, ма да можда требаше од почеток да напаѓаме... И не сум задоволен од судењето.

Mancester e vo finale !!!

Barsa se prazna slama , pukaat so korci , Ronaldo da go dadese penalo druga prikazna ke bese ..

Kako i da e Man - Celzi mi izgleda finaleto .

Mancester e vo finale !!!

Barsa se prazna slama , pukaat so korci , Ronaldo da go dadese penalo druga prikazna ke bese ..

Kako i da e Man - Celzi mi izgleda finaleto .

Да го дадеше Роналдо пеналот, Барса веќе ќе беа отпишани. Сега уште е неизвесно.. :smir:

САФ ги чуваше децава за сабота, ако го згазат Челзи реваншот ќе го играат без нервози ..... тактички 5, алал да им е :helou:

Е сега имаме стварно огромни шанси за финале.Лесно ќе биде на Олт Трафорд.

Според мене не е неизвесно. : )

Од резултатот сум задоволен, за друго не коментирам, Барса стварно се дупка, напаѓаа цело време, толку да не можеа да направат добри шанси...

ajde ajde,igravme takticki prvo poluvreme.barca imase posed na topka ama ne bea opasni.ronaldo promasi penal za da ne placat ovie od barca posle,demek od penal stalno davame gol.2-ro poluvrem fergi ce gi motivira i mislam deka mozeme da izvadime pozitiven rezultat.:)pozz

Аман бе дете....

Иначе честито. Успеавте да се одбраните цели 90'.

абе ај усте барса кога го пустаа анри на 10 мин до крајот кога рони не го пустаат секако дека ке одите натаму

Според мене не е неизвесно. : )

Од резултатот сум задоволен, за друго не коментирам, Барса стварно се дупка, напаѓаа цело време, толку да не можеа да направат добри шанси...

Ние имаме предност секако, но не е завршено... Сепак без Видич не примивме гол, така да на Олд Трафорд уште потешко да примиме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom