Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ете го засилувањето Месбах. Потпросечен и недораснат. Катастрофално полувреме и уште покатастрофален Алегри. Ел Шарави и Емануелсон под хитно аут на полувреме.
Бонера и Јепес место нив?

Најверојатно ќе се изморат Арсенал бргу бргу, па после 3-4 гола во нивната мрежа не бегаат :).

Муви без глави ти се овие Милан.

Камен, врз камено камен на тај камен нов камен.До тој камен друг камен а врз тај камен уште еден камен.СЕ КАМЕЊА.....

Премногу ги потценија тоа е, ама за тоа дека казната им стигна, со кој акл со 3 напaѓачи брани 4 гола разлика ц ц ц абе играј таму 5-4-1 и не се замарај

Што се секирате па вие, сега Ибрахимович ќе ги мотивира во соблекувална со по една копачка во глава и ќе биде во ред :icon_lol:. А Месбах на тренинг кога го избутка Ибра изгледа вежбал како да прави пенал

Inaku Noccerino poveke vi bese kriv za penalot a ne Mesbah po ona sto go vidov na povtorenata snimka ;)

PRINCE, GET OFF YOUR COUCH, CATCH A PLANE, GO TO THE STADIUM AND GET YOUR ASS ON THE FIELD !!!!
--- надополнето: 6 март 2012 во 21:48 ---
Уствари тој клецка сега сигурно :facepalm:

Ах Галијани Галијани слабо си го платил Арсенал денеска:pos: Има време може сега на полувремето да ја намести не е проблем за него туку не е Италија ова :pos: И дај јавете му се на ибра кажете оти е почата утакмицата нека оди да игра :pos:

Inaku Noccerino poveke vi bese kriv za penalot a ne Mesbah po ona sto go vidov na povtorenata snimka ;)
Како тоа го заклучи жити се кога Месба му се намести на Чембрлејн за прекршок?И двајцата се криви за пеналот бидејќи неможеа да се договорат кој да отиде на играч и допуштија да се протне низ нив двајца.
--- надополнето: 6 март 2012 во 21:53 ---
Ах Галијани Галијани слабо си го платил Арсенал денеска:pos: Има време може сега на полувремето да ја намести не е проблем за него туку не е Италија ова :pos: И дај јавете му се на ибра кажете оти е почата утакмицата нека оди да игра :pos:
Не замарај стај ја Х утре Јуве во ЛШ.
Против Болоња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom