со оглед на тоа што си ставила дека на 4 март (денес) ти е роденден, рак и скорпија мислам дека на километар ги мирисам.
хахахах не се даваш ти лесно
него незнам зошто ми напомена дека си во друга држава?
ме замисли што ли помисли подсвесно кога го спомна ова
има многу такви што те шутнале?
хех

датумот секако дека не е точен,а нема ни потреба за да е.

Напоменав дека сум во друга држава,оти знам како изгледа мувањето во Македонија.Заради тие оговарања,ниски размислувања и сл. си имав и самата поставено некој предрасуди.
За разлика од Македонија,не сегде машкото размислува дека женското е к*рва ако се смува одвреме-навреме(и се разбира дека не со секој),како шо то е нормално за машките.Мислам ако гледаме од аспект на рамноправност,како шо не е ограничена бројката на мувачи на машките,така би требало да не е и за женските.Истото важи и за сексот,макар шо јас сум учена на таков начин,шо доколку би имала секс со некој шо го гледам прв пат или со некој шо мислам дека не ме заслужва,единствено ЈАС би се чувствувала лошо.Би се чувствувала како секој да можи да ме има ,ако сфаќаш шо сакам да кажам.
Иначе не знам како размислуваш ти и колку широки сфаќања имаш во врска за то зато и спомнав дека сум во друга држава.
А за последното ..Не знам од кај ти дојде таква идеја дека ме шутнале,и тоа многу?

Ако мислеше на то шо го нашишав претходно,дека секој ме гледа физички и сака да ме искористи,то не значи дека ме искористиле.Всушност јас не сум му дозволила,со то шо сум сфатила на шо целат.