Црква!

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Пурпле е сосема во право. зошто да не се доближиш до црква? тоа не е грев тоа е сосема во право, не ми се допага твоето " мудро" мислење
Затоа што не верувам ниту во црква, ниту во тоа што наводно живее во неа.

Член од
3 март 2012
Мислења
63
Поени од реакции
3
Herp derp. по лошо образложение од ова, нема, поарно да пишеше :"бидејќи јас така викам/сакам".
1. Не.
2. не ми значи ништо, мада малку лицемерно е, нема да образложувам оти.
3. не мислам.
4. dafuq, живеам на 100 метри од камбаната и ниеднаш не сум си го поставил ова прашање.(излажав момалку се од 100)
а те буди камбаната на сабајле? ја слушаш преку ден? и за која црква станува збор

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Одиш во храм каде му се предаваш на бог, со крената глава и чиста совест се појавуваш пред него....зошто ти е шамија.....криеш нешто од него со шамијата? И зошто жените....оти такви уназадени закони од 2ри век...жените та жените.....исти се ко нас...луѓе ....
Вие исто така, не смеете во тесни пантолони, и башка мора брадосани да бидете како ,,вистински,, мажи ;)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Вие исто така, не смеете во тесни пантолони, и башка мора брадосани да бидете како ,,вистински,, мажи ;)
Ебаго и алкохол нема да пиеме......абе живејте дури можите...кога ке умреш тој горе ке ти суди како си живеел и дали масата твоја ке има за јадење или не....само живеј до границата каде нема да ги уништиш човечките вредности кои и така се при крај.

Член од
3 март 2012
Мислења
63
Поени од реакции
3
хммм .. (y)
--- надополнето: 4 март 2012 во 13:37 ---
Ебаго и алкохол нема да пиеме......абе живејте дури можите...кога ке умреш тој горе ке ти суди како си живеел и дали масата твоја ке има за јадење или не....само живеј до границата каде нема да ги уништиш човечките вредности кои и така се при крај.
рики алкохол не смеат муислиманите да пиат а ние не сме муслимани ! -.-

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Алкохол смеете да пиете, нормално умерено. Исус на Тајната вечера на апостолите им даде вино.
Инаку, има многу врсти на човечки вредности, не знам на кои мислиш ;)
А ако мислиш на оние библиските, за секоја е казната иста ;)

I

Iblis

Гостин
Живеам во "помало градче", не сум од Скопје, црквата се вика "Св. Спас".
Пред неа станувам и ја слушам преку ден, прилично точни се кога е во прашање времето, така што ми користи тој факт.
Инаку звукот е ниско фреквентен, монотон и во релативно долги интервали, не ме замара со други зборови.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Живеам во "помало градче", не сум од Скопје, црквата се вика "Св. Спас".
Пред неа станувам и ја слушам преку ден, прилично точни се кога е во прашање времето, така што ми користи тој факт.
Инаку звукот е ниско фреквентен, монотон и во релативно долги интервали, не ме замара со други зборови.
Како бе не те замара?
Кај баба ми кога спијам, проклетите мораат да ме разбудат! :mad:

I

Iblis

Гостин
Може, ама да не се куси, веројатно влакнести нозе можат да попалат некој/а во црква, па оп гревови;)
Пу , малер, само што сум ја избричил машкоста:ROFLMAO:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Може, ама да не се куси, веројатно влакнести нозе можат да попалат некој/а во црква, па оп гревови;)
Пу , малер, само што сум ја избричил машкоста:ROFLMAO:
Абе види, се и сешто ,,може,,.
Не смееш да носиш облека која ги оцртува облините на телото... и мажи, и жени тоа.
До душа, не само во црква, никаде не смеат да се облекуваат така, да не си прават ,,грев,, со очите.

П.С. Избричена машкост - најубаа машкост !!!

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
хммм .. (y)
--- надополнето: 4 март 2012 во 13:37 ---

рики алкохол не смеат муислиманите да пиат а ние не сме муслимани ! -.-
Блазеси ни ке речам :D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
проклетите? пурпле ти си проклет!! уффф се би дал да ме разбуди Камбанарија
Порасни прво.
--- надополнето: 4 март 2012 во 13:43 ---
Се` е тренинг и навика предпоставувам.(индеферентноста веројатно помага понекогаш)
На моја среќа живеам далеку од камбани и минариња.
Lucky me :icon_mrgr:

Член од
3 март 2012
Мислења
63
Поени од реакции
3
Пурпле ти порасни во паметот ;))

Kajgana Shop

На врв Bottom