Легализирање на марихуаната?

Да се легализира Марихуаната во РМ ?

• Вкупно гласачи
    435
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ај што ке изедеш казна ако те фатат со џокла башка ке изедеш и кутек и ке те тераат да тасташ.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Дете прва работа гледаш дека ти викаат сите -.- значи не за џабе е нелегална нормално дека ќе факаат ....
ЕНТЕШЕ значи тоа им е работа да ловат луѓе што пушат марихуана распрашај се провери и по нет на страната на МВР ќе видиш ЕНТЕШЕ што им е работа ... не ми кажувај глупости -.- не се прај паметен коа врска си немаш од животот . Не те наоѓаат дома они никој неможе дома да ти влезе ама на пример еве на Таксират и околу си врткаат околу саем со колите ќе видат некој сумљив на паркингот ќе запали и финолепо ќе го спакуваат во колата и го носат во станица ... и таму ако не признаваш(си го џитнал тоа и не те фатил баш на дело) урина глупости ќе ти проверува и по едно саат време те пушта ако покаже позитивно на урината ти стига казна нез колку пари сум чул нешо 400 евра дека е ама може и да не е толку појма неам
--- надополнето: 3 март 2012 во 16:53 ---

Братму има видено некој како пуши :D
Дај ќути си ти еј! Вчера една иста работа 4059 пати ти ја објаснував. Само ги срамиш тие што се „за“.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Ај што ке изедеш казна ако те фатат со џокла башка ке изедеш и кутек и ке те тераат да тасташ.
Не ќутек нешо алфи малфи само Ентеше не даваат ќутек ко шо знам
Дај ќути си ти еј! Вчера една иста работа 4059 пати ти ја објаснував. Само ги срамиш тие што се „за“.
Шо ми објаснуваш бе срце ? ова е сосема друг муабет детенцево ми објаснува дека неможело полиција да те фати

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Даваат и ентеше ќутек :) а ако не добиеш ќутек ке те малтретираат во станица. како на пример еден другар беше скоро и таму ги соблекле и му викале ајде да се ТРЕСАТ МАДИЊАТА и како што биле наведнати му викале да кашлаат да не имаат нешто во шупакот пикнато :pos::pos::pos: сеа е смешно, али тоа понижување да го трпиш не е лесно :confused: за 2 грама тревче беее ! :notworthy:

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Даваат и ентеше ќутек :) а ако не добиеш ќутек ке те малтретираат во станица. како на пример еден другар беше скоро и таму ги соблекле и му викале ајде да се ТРЕСАТ МАДИЊАТА и како што биле наведнати му викале да кашлаат да не имаат нешто во шупакот пикнато :pos::pos::pos: сеа е смешно, али тоа понижување да го трпиш не е лесно :confused: за 2 грама тревче беее ! :notworthy:
ахахахах да да понижување е реално .. тоа веке недозволиво ама нив им е гајле си ја имаат силата си играат к*рот како им чини така веројатно зависи од џандарот и како е он расположен :D

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
ахахахах да да понижување е реално .. тоа веке недозволиво ама нив им е гајле си ја имаат силата си играат к*рот како им чини така веројатно зависи од џандарот и како е он расположен :D
:pos:Така е некако , ако е ок расположен .. ни казна ни ништо , ако е на лева нога станат , ќе ти јаде гомна да таснеш некој и ќе ти рчка у мобилен , ако се праиш наудрен- дури тогаш го викаат тој батката 2.20 шо е да ти удри некоја.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
:pos:Така е некако , ако е ок расположен .. ни казна ни ништо , ако е на лева нога станат , ќе ти јаде гомна да таснеш некој и ќе ти рчка у мобилен , ако се праиш наудрен- дури тогаш го викаат тој батката 2.20 шо е да ти удри некоја.
е да у мобилен обавезно чачкаат пораки да не си му праќал као на чоекот од кај што си ја купил травата и сл ...

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
е да у мобилен обавезно чачкаат пораки да не си му праќал као на чоекот од кај што си ја купил травата и сл ...
Ако немаш пораки , именикот го чешлаат .. да не видат некој познат.
А баш тие ен-те-ше изгледаат ко да се на тешки дроги :pos: појма немаат шо работат , ја да сум кај нив вработен - многу боље тактики ќе имам него нивните , везе си немаат тие бе ...

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
А баш тие ен-те-ше изгледаат ко да се на тешки дроги :pos: појма немаат шо работат , ја да сум кај нив вработен - многу боље тактики ќе имам него нивните , везе си немаат тие бе ...
еее и јас да сум на местото од Грујо знам што да правам, ама не сум:D

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Пробуваат со некој ефтини фори на еден другар му имаат кажано "а кога прв пат проба" типов не признавал дека пушел ти текнуе и овој као демек а кога прв пат проба -.- очајна фора хахахах

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Пробуваат со некој ефтини фори на еден другар му имаат кажано "а кога прв пат проба" типов не признавал дека пушел ти текнуе и овој као демек а кога прв пат проба -.- очајна фора хахахах
Таа фора на секој му ја прават :pos:...мене на Илинденска ми ја правеа таа фора - се прам на тошо , после ми даде едно кроше у рамо и фатија џаде:D

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
На еден другар му направија опасна фора машко и женско енташе демек одат во пар онака полека овој не ги ни приметил и оп му се избациле од нигде никаде.

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Глумат и дека прават муабет на телефон, за да не посумљаш и наеднаш ке излезе пред тебе како некој дух :pos:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
ја едино искуство што сум имал се алфите у ск на паркинг спроти саем на Таксират 2010. Ме натераа да седим само со мајца 20 мин на прва недела од Декември дури ми го претресуваат секој џеб што постои од облеката :D

Kajgana Shop

На врв Bottom