Сте вратиле ли карта ?

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Ау колку ми олесна да знаеш :D Уште ова, меѓународна карта беше или меѓуградска?
Меѓуградска, ама не би требало да има врска тоа.

Јас истиот ден коа требаше да идам ја вратив, од сабајлето ја вратив а возот од 12 беше.

Меѓуградска, ама не би требало да има врска тоа.

Јас истиот ден коа требаше да идам ја вратив, од сабајлето ја вратив а возот од 12 беше.
Ок фала ти :)

Јас еднаш одкажав вака карта 2000 ден кошташе картата за до Белград....ми вратија 1800 денари али треба малце да викнеш да се порасправаш иначе лешпери невидени се.

Дечки ај ве молам одговори ако сте го направиле следново или познавате некој што вратил ? Значи купив карта патна за воз, но не сум во можност да ја искористам! Дали ќе ми пропадне или има можност да ми ги вратат парите ако на време им отидам ? :unsure:

Во текот на истиот ден може да се врати билетот, значи на датумот на кој е издаден. Веќе наредниот ден е направен дневен заклучок и истиот веќе не може да се заведе.
Се враќа 90% од вредноста на билетот.

Вчера со цимерката вративме автобуска карта. Ја купи претходниот ден за 75 евра до Виена и испадна нешто па мораше да откаже. Се јавивме во автобуската да прашаме дали може да се врати билетот и ни кажаа незнаеме ајде дојдете лично кај нас ке се договориме. Отиде цимерката таму го врати билетот за 65 евра, 10 евра и земаа.
Баш пред да го откаже билетот ја видов темава :)

Еве јас завршив работа па да ви кажам шо бидна може ќе се најдете во иста ситуација :P

Нејќеа да ми ја вратат, ама откако се „развикав“ по сугестија на некои форумџии, излезе дека ипак можело ама ми вратија 80% од картата. Односно таа чинеше 2000 они ми вратија 1600 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom