Навивачки трофеи

Некои луѓе едноставно неможат да живеат без нас, па што се не ќе направат.....:tapp: наместо да заживеат на трибина они со што се замараат :rolleyes:

Ова нешто за мене е наменето?

Однапред да ти кажам дека јас сум бивш член на Комити, така да ако за мене е наменето, ова ти паѓа во вода.

Ова нешто за мене е наменето?

Однапред да ти кажам дека јас сум бивш член на Комити, така да ако за мене е наменето, ова ти паѓа во вода.
Другар нигде не те спомнав тебе, само им се чудам на паметот, се ближи европско првентство може ке има нешто ново од панини:icon_lol:

Другар нигде не те спомнав тебе, само им се чудам на паметот, се ближи европско првентство може ке има нешто ново од панини:icon_lol:
Не зошто одма после коментираше, па мислев за мене, добро бе па и ти не се лути одма:D;)

Не зошто одма после коментираше, па мислев за мене, добро бе па и ти не се лути одма:D;)
Не бе далеку од тоа да се лутам :D повеќе беше да се смеам:pos:

420204_339329012764142_114743975222648_1079178_924938152_n.jpg

sto se palis be drugar ?
Ti kako prvo nemas gz da ides do bitola, kako sto znam nekoj srednoshkolci od ekonomski lani se praele mangupi otidnale vo Bitola so maica Vojvodi i znaes mnogu dobro kako pominale...

Ne se prai pameten ovde. vie i koreografija zemavte od gjubre da samo da napraete ime od nas zs se kompleksirani...

LECETE SE PRVO !

Inaku pozdrav ^^

sto se palis be drugar ?
Ti kako prvo nemas gz da ides do bitola, kako sto znam nekoj srednoshkolci od ekonomski lani se praele mangupi otidnale vo Bitola so maica Vojvodi i znaes mnogu dobro kako pominale...

Ne se prai pameten ovde. vie i koreografija zemavte od gjubre da samo da napraete ime od nas zs se kompleksirani...

LECETE SE PRVO !

Inaku pozdrav ^^

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

За момент помислив дека сум ја згрешил странава, мислев на вицотека.мк сум отишол.

Све што кажа ти се простуе, ама Војводи сакале да направат име преку балисти АХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА. I don't want to live on this planet anymore.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

За момент помислив дека сум ја згрешил странава, мислев на вицотека.мк сум отишол.

Све што кажа ти се простуе, ама Војводи сакале да направат име преку балисти АХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА. I don't want to live on this planet anymore.
drkaj....

Зар требаше сите маици ваши да се сликнат на дербито за да покажеме дека имаме некој си "трофеј" ?
Не спаѓам јас во тие чиви што маици требал ода се сликнат, едно 3 пати ти имам кажано :D Само го сакам Работнички и чат пат сум отишол.

Не спаѓам јас во тие чиви што маици требал ода се сликнат, едно 3 пати ти имам кажано :D Само го сакам Работнички и чат пат сум отишол.

Ако не спаѓаш,нема ни да објавуваш вакви "трофеи" ;)

Зашо бе тука има трофеи од Торцида, па да не има членови :D

Има разлика од трофеј до "трофеј" ;)

вчера во сала имаше 7 маици и 1 шал на работнички и цпб и сега требаше да отвориме албум овде... Реквизитите не се "трофеи",но кој колку сваќа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom