Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Пак тој лигушот го остај цела утакмица да ја игра мме!

Eпа тоа е, Џерард кога не глуми дека е повреден за да игра за репрезентација, игра само 30 минути, нашиве мораат да играат 90 мин пошо очигледно дрва се другите.

Секоја чест за Харт одма што се навали да го провери Смолинг дали е свесен и врескаше по клупата да дојдат докторите, браво.

For mufc fans, Nani just confirmed he's in talks to extend his contract with Man Utd
--- надополнето: 1 март 2012 во 02:39 ---
Шо викате, браво и за Робен...:D

Него заебана повреда е, може неколку меча да одсуствува. Хунтелар има јако глаиште, ко мава со гла топката ко со нога да ја мава.

Затоа у овој период не треба репрезентации да играат, Румениге е најгласен како лидер на клубовите но слабо има подршка, се залага за подобри термини и поголема оштета ако се повреди играч на репрезентативни обврски.(y)

Затоа се изнајаде трAва :D

article-2108313-11F9EC89000005DC-635_634x471.jpg

404906_10150596110672746_7724542745_9476316_490415238_n.jpg

Иначе Овен денеска почнал да тренира.

Со и без Бејл,ке се покакаат :D

Море колку се поопасни со Бејл, уште да играше и да ни шлупнеше некој гол,можеби ќе достигнеше некоја астрономска сума like 100мил. евра (n)

Додуша,мене страв ме фаќа од овој, од проста причина ако игра(ШЕ) Рафаел на негова страна,се плашам од секој негов старт да не биде санкциониран со картони,можеби го запре тогаш,но .... сепак Бејл е опасен играч,а тоа дека го преценуваат.. (n)

И тоа како се поопасни со Бејл, динамичноста на играта им се зголемува и многу полесно доаѓаат до шанси.Сега гледам и ВДВ и дефанзивецот Вокер им се повредени, така да 3 бода мора да паднат во недела

Tottenham: Injuries - Bale, Van Der Vaart, Kyle Walker and Scot Parker(suspended)

Man United: Injuries - Smalling, Valencia, Rooeny, Vidic, Anderson, Cleverley, Fletcher.

Copy paste od FB

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom