Кате Тембелеска

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
OK seriously now. абе немаат нешто родители, комшии, братучеди овие “пејачи“? Нема некој да им каже дете не се брукај почекај малце, присобери уште малку пари па тогаш снимај песна или спот?
Стварно не ми е јасно...
Најстрашното е дека тие ги подржуваат, исто како што фамилијата го подржуваше Ѓоко Ѓорчев во празната Универзална сала на неговиот љубилејен концерт по повод 20 години кариера.
Туку кога ќе ми текне на Дуо Трио т.е К15 кои чисто од заебанција правеа музика, дека се три класи побољи од овие кои мислат дека тоа е сериозно и почнуваат кариера да градат почнува да ми се плаче.

Тања Стојанова и Кате Тембелеска денес снимија заедничка плоча.....БЕТОНСКА! еднакво на ова

А, види ја оваа:
fail-mk-samo-ti.jpg

%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D1%8D%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%81%D0%BD%D0%B5%D0%B3-42624.jpeg

Закон е Катето, треба да си интелектуалец за да сфатиш од прва што сакал авторот да каже :pos:

Ја би ја прашала Катето зошто не се потрудила да запее на македонски... или полесно е со ПРЕВАРАН, хмм :rolleyes:

Овие не се ништо во споредба со Пане Панев кој веќе има богата дискографија :pos: :гомце::гомце::гомце:
serija.gif
ХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ
сега од тебе дознав дека постоел и ваков талент...ова е ненормално бе......АХАХХАХАХАХАХАХАХАХ....песниве му се за тенкосеритис:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: 1 март 2012 во 11:27 ---
About panepanev's channel

Post a channel comment
Comment posted: View all comments

pane.com.mk
аахахахаххахахахахахаххахаха..и интернет страна си пишал

Абре каков пролив!? Треба да стоиш мирно со симната капа и раката на срцето и да ја пееш на цел глас!:)

Ова е далеку од химната... ова е химна на брзосерката ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom