bokser_mk
Баксуз
- Член од
- 29 јануари 2012
- Мислења
- 1.363
- Поени од реакции
- 1.831
da pa so bide bideАко ти речеме- Да, ќе ја поканиш?
da pa so bide bideАко ти речеме- Да, ќе ја поканиш?
Сконцентриај се, човечето кажа дека поминува кај него на работа се зезаат и прават муабет- значи знае како се вика.Не знаеш како се вика? Прашај ја.
Сакаш да излезиш со неа? Покани ја.
Просто како грав.
После жените биле комплицирани, вакви, такви, онакви
За болдот: уште еднаш прочитај што напиша дечкотоСконцентриај се, човечето кажа дека поминува кај него на работа се зезаат и прават муабет- значи знае како се вика.
Жените се комплицирани, и преполни со дискретни знаци. А мажите се попретпазливи во однос на жените и размислуваат пред нешто да направат. Не избувнуваат ако моментот не е погоден. Кој знае знае, кој не знае прашува- е правилото кај мажите.
Доколку првото прашање претставува метафора на второто, ја повлекувам првата реченица.
Епа ајде ќе дадам покомпетентен одговор. Мораш да го почекаш правилниот момент за покана, значи нејзиното расположение да биде на високо ниво, начинот на кој ќе ја поканиш мора да биде твој, како таа што те знае, не да користиш сајбер финти ( глупаво ќе изгледа), биди си свој. Немој да се бламираш со цветови, музики, романтики гледај да пројавиш заинтересираност за одредена тема на која е таа заинтересирана која ќе ја искористиш како повод за покана на кафе. Пример. На оваа тема би сакал да разговарам со тебе опширно, само тоа фраерски обработиго, доколку го изговориш истово ќе бидеш смешен и нема да те свати сериозно. Шармот и позитивната енергија ако ја пренесеш резултираат успех, тоа не е вродено се учи, доколку го немаш потрудисе да го научиш ќе ти се најде во секоја ситуација не само во оваа. Значи одговорот на твоето прашање го дадов и во претходниот пост.da pa so bide bide
Fala dobar odgovor znam od prilika sto saka i za koj raboti se interesira ...Епа ајде ќе дадам покомпетентен одговор. Мораш да го почекаш правилниот момент за покана, значи нејзиното расположение да биде на високо ниво, начинот на кој ќе ја поканиш мора да биде твој, како таа што те знае, не да користиш сајбер финти ( глупаво ќе изгледа), биди си свој. Немој да се бламираш со цветови, музики, романтики гледај да пројавиш заинтересираност за одредена тема на која е таа заинтересирана која ќе ја искористиш како повод за покана на кафе. Пример. На оваа тема би сакал да разговарам со тебе опширно, само тоа фраерски обработиго, доколку го изговориш истово ќе бидеш смешен и нема да те свати сериозно. Шармот и позитивната енергија ако ја пренесеш резултираат успех, тоа не е вродено се учи, доколку го немаш потрудисе да го научиш ќе ти се најде во секоја ситуација не само во оваа. Значи одговорот на твоето прашање го дадов и во претходниот пост.
Со среќа
Мене ми се нема случено. Јас сум безнадежен романтичар и верувам во една единствена љубов која би траела засекогаш. Мислам дека кога би се појавиле две(три, четири...) и кога би се довел во состојба да не можам да се одлучам, тогаш дефинитивно не сум заљубен во ниедна.Дали е возможно да се сакаат две оддеднаш !?
Дали на некој ви се случило тоа на некои и како сте се одлучил со која / кој да продолжите !?
незнам дали може да си заљубен у две одеднаш,ама мое мислење и совет тие е,ако ти е убаво со двете,продолжи,само пази да не дознаат една за другаДали е возможно да се сакаат две оддеднаш !?
Дали на некој ви се случило тоа на некои и како сте се одлучил со која / кој да продолжите !?
Дали е возможно да се сакаат две оддеднаш !?
Сè си знаеш... Ако продолжиш со двете, ќе останеш со ниту една. Ама така и треба, зашто не ги сакаш двете одеднаш, туку само ти годни нивното внимание.Едната знае другата не, првата иде коа ја викам иако знае за втората а втората сеќава ама пак ми верува знае за неа оти раскинав со неа после некоја година врска и одма се фатив со првата и после се скарав со неа и одма со втората се смирив.
Ако продолжам вака ке ги изгубам и двете а коа сум со едната мислам на, и ми фали другата ...
И јас бев романтичар со срце за една и не верував дека ке го поставам прашањето погоре ама ете ...
Неможеш две одеднаш да сакаш. Едната ќе ја сакаш силно, а другата ќе ти биде како илузија. Исто е и со мене во моментот. Летово помина какво такво. Го замислував во прегратка на таа која вистински ја сакав, но се деси само еднаш и толку. Сега се шлаам со друга ,,илузија,, а во срцето ми е друга... Така да, неможе 2 одеднаш. Болно е знам, ама чим јас успеав тогаш можеш и тиДали е возможно да се сакаат две оддеднаш !?
Вие девојките сте многу комплицирани, секоја чест за исклучоците но повеќето девојки кога ќе добијат многу внимание од машките одеднаш работите се менуваат, дечкото веќе не ви е привлечен, не ви е интересен, досаден е, е сега вие почнувате да се однесувате како кучки, не се посветувате на врската, не го барате дечкото, не ве интересира дечкото, и следно е или ќе му раскинете или ќе го изневерите. Кога би можел да му дадам совет на дечко ти, би му рекол да продолжи така но да ти посвети барем малце внимание со што би те направило тоа среќна, но да внимава да не претера, зш ако претера ќе ја разбуди кучката во тебе и ќе го јаде. Јебига, бегате од тие машки што ви посветуваат внимание, а трчате по тие што не ве ебат 2%Каква е таа врска каде што момакот бара верност а никаде го нема да се посвети на врската, не ја бара девојката, не го интересира девојката освен што ќе го снема и момата не знае веќе на што е. Момата не е ни во врска со некој а не е ни со некој бидејќи тој бара верност, ај мин уат д фак?
Безизлезна ситуација, не си со него а и не си без него