A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.999
Поени од реакции
16.471
(y)
Уште да беше се како што пиша, да не навлегувам понатаму нема потреба. Не е се така розево, си имал среќа би кажал и тоа е тоа.
Aбе види, не дека ги бранам уан или пак нешто против имам кон телеком, како и да е, заклучокот е дека ретко која фирма работи кај нас како што треба и се придржува кон тие работи што се напишани во договорот или што ги кажуваат усно.

С

сашенко

Гостин
Дојдоа од телеком пред пола сааат и ми ја проверуваа линијата и рекоа дека е пуштена, уште колку треба да чекам додека си ја добијам од One опремата сеа знае некој?
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 13:54 ---
Дојдоа од телеком пред пола сааат и ми ја проверуваа линијата и рекоа дека е пуштена, уште колку треба да чекам додека си ја добијам од One опремата сеа знае некој?

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.616
Поени од реакции
976
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 13:54 ---
Cudna rabota obicno obratno e..prvo oprema pa linija :):):):) da si se javish na 181 najubo ti e :)

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Дали тотал пакетот со интернет, бум тв, и фиксен вреди за да потшишеш две години договор?

И дали даваат рутер, наместо овој стариот модем што го имам од Duolite. пакетот.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Дали тотал пакетот со интернет, бум тв, и фиксен вреди за да потшишеш две години договор?

И дали даваат рутер, наместо овој стариот модем што го имам од Duolite. пакетот.
Даваат tplink модем кој е многу постабилен од оние dlink модеми, а за квалитетот на услугите некој друг нека ти одговори :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ми паѓа интернетот нон стоп, што може да е проблемот?

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Wireless зависи во кој продажен салон како ги имаат на лагер.
Го сменив вчера пакетот во Фикс/нет/тв Тотал, и не даваат нов модем/рутер останав со стариот Dlink модем, ми рекоа мора да биде расипан па да го пријавам 181, па да направат налог па дури после може да добијам нов модем/рутер.

Kajgana Shop

На врв Bottom