alex_death
To be or not to be!
Како што читав по форуми, пробај да го смениш Renderer: DirectX, OpenGL... Ако не работи со ова, симни ја од друго место.Не ја препознава оваа команда. Unknown command.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што читав по форуми, пробај да го смениш Renderer: DirectX, OpenGL... Ако не работи со ова, симни ја од друго место.Не ја препознава оваа команда. Unknown command.
Уште вчера истото го прочитав на еден форум и сега работи супер. Но сепак фала.Како што читав по форуми, пробај да го смениш Renderer: DirectX, OpenGL... Ако не работи со ова, симни ја од друго место.![]()
Izgleda e do tebe.A kade go kupi steam kanterot?Има некој стим од тука ? Зошто со стим верзијава играчот како побавно оди плус на радарот не ги дава моите соиграчи (со мене што играат) ..
таква е стим верзијава или до мене/подесувањата е нешто..
Пробај да ги намалиш сетинзите (cl_cmdrate; cl_updaterate; rate). Ако ти се овие три 101, 101 и 25000 намали ги на 60, 60, 2500.Проблем со лаг. Ја симнав кантер верзијата од инсомниа про и имам константен пинг од 83 па нагоре на тие сервери од Макс, т-хоум ... имам интернет од Оне со солидна брзина не ми е јасно зошто имам лаг на овие сервери толкав и ме кикнуваат цело време? Помош ?
Не е до сетинзите него до твојот интернет/компијуер , ОНЕ е познат по тоа дека има лош сигнал т.е. на секој 4-5 секунди пингот да ти скока од 20 на 200 , ако си сигурен дека од компијутерот проблем немаш никаков обрати се кај ОНЕ или да ти ја проверат конекцијата или да ти го сменат модемот/рутерот .Пробај да ги намалиш сетинзите (cl_cmdrate; cl_updaterate; rate). Ако ти се овие три 101, 101 и 25000 намали ги на 60, 60, 2500.
Стисни на "F13" и чекај 5 секунди ќе се појавиКако да си го вратам менито ми се губи
Не е до сетинзите него до твојот интернет/компијуер , ОНЕ е познат по тоа дека има лош сигнал т.е. на секој 4-5 секунди пингот да ти скока од 20 на 200 , ако си сигурен дека од компијутерот проблем немаш никаков обрати се кај ОНЕ или да ти ја проверат конекцијата или да ти го сменат модемот/рутерот .
--- надополнето: 6 март 2012 во 03:23 ---
Ма се знае асален сервер со асални админи..KGB Alfaнајди си сервер со асални админи......јас сум на бријесница
Смени си ја IP адресата.Ма се знае асален сервер со асални админи..KGB Alfa
Но тешко се влегува, на БЕ долго време играв, и сега некое мудле ме банирало, плус нема демо.
Зарем нема начин да се тргне бан?