(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Е да, тоа заборавив да кажам. Аткинсон многу слаб судија бил, не го сметав за таков кретен. Ај за пеналот не дискутираме, ама за нас требаше да има пенал, колку само непостоечки фаули за Портсмут досуди, колку пати Роналдо го фаулираа овој слеп се правеше... Денес сме многу оштетени.

Сега ми е криво - џабе го тепавме Афронал 4:0, кога испаднавме.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
ajde momci stoe tuka e dogodina ,. so kogo igrame sleden natprevar??

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
abe sreka malce da imavme sega ke bevme vo 1/2 finale kaj so se portsmut gaznici tamo i nie nemavme sreka ic i sudijata bese katastrofa.........
ama sepak glavite gore i ideme dalje.............
ova e samo eden los den i treba mn brzo da go zaboravime............
naredna igrame so derby vo prvenstvoto na gosti..................
pozz do site gavoli............

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
иако немаше контакт..доброодглуми напагачот на Потсмут...јебига
моижеше жолт картон да даде ...Со кој мозок црвен ти ибам кретенот..
Сепак
остануваат
Премиер Лига ии Лига на Шампиони
Ајде Гаволи Со срека

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Сепак
остануваат
Ајде Гаволи Со срека
Барош му ја расцепа главата на Кушчак со коленото, и падна после тоа и судијата тоа чекаше. Што требаше Кушчак главата да си ја собере во градниот кош? Па и црвен одозгора.... Стварно немам зборови. Цел натпревар Аткинсон судеше без веза...Се расипаа судиите и во Премиер Лигата...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Сепак
остануваат
Ајде Гаволи Со срека
Епа даде црвен..... и тука не уништи.... ни ја уништи понатамошната концепција за игра... а шанси имаше и изобилуваше, докажавме дека сме јака екипа ама денес за жал без среќа....ај за наредни мечеви само среќа ќе ни треба со ваква игра...позз на сите и главата горе НАЈАКИ СМЕ.

п.с судиите се срања од луѓе годинава кога се работи за Манчестер.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
E таман помислив дека годинава ќе освоевме затоа што од силни екипи останавме само ние и Челзи ама ете сега нема, ќе освои некој второлигаш еј второлигаш освен ако Мидлзборо утре победи па да остане уште некој премиерлигаш. Еј смешки е ова кави тимови ќе го земат. Ах да ти е*ам судијата не уништи да освоиме пехар . А САФ нешто викаше ќе го праќал Бен Фостер на позајмица, епа сега со повреден Ван Дер Сар и црвен(до уши) Кушчак да не треба да брани со Дерби наредната Фостер, а изгледа ќе треба.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
А да пројдевме понатаму веќе работата ќе беше завршена, само Мидлзброу ќе беше потежок противник, другите со втор тим ги тепаме.
Ама тоа е, испаднавме.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Добро кај испадна Манчестер па и Челзи испадна:)една позитивна вест:)
Ајде догодина ке освоите и така мораше Манчестер да се откаже од нешто неможеше да игра на сите 3 фронта добро и со пун состав ке дојдеа повредите и уште потргаично ке беше!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сега со кого играме?
П.С Арсенал да изгуби после.:pos2:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
mislam deka SAF treba da se zali za penalot so ne go sudija vo kprist na ronaldo a go sudi nepostoeckiot penal na baros i na toj sudija veke da ne mu dozvolat da sudi

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
FA купот изгледа тешка намештаљка! Еве денес и Мидлсборо изгуби!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Аха,и мене ми е чудно некаку.Барем Мидлсборо,може да победи зошто ке игра на 2 натпреварувања,а и така во лигата се катастрофа...Незнам зошто,така ама и на мене ми изгледа НАМЕШТАЉКА !

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
dali ima nekoj podatok deka nekogas vtoroligas go osvoil FA kupot???
jas do sega ne sum sretnal vakov podatok

F

fantomX

Гостин
FA купот изгледа тешка намештаљка! Еве денес и Мидлсборо изгуби!
Аха,и мене ми е чудно некаку.Барем Мидлсборо,може да победи зошто ке игра на 2 натпреварувања,а и така во лигата се катастрофа...Незнам зошто,така ама и на мене ми изгледа НАМЕШТАЉКА !

А не ви одговара, наместено! И Челзи изгуби, па не се жалам. За англичаните, ФА Купот (после Светско Првенство) е најценето натпреварвање. И некој ќе се осуди таму да мести?!Не бидете смешни...:toe:

Токму затоа и послабите клубови успеваат, скоро сите играчи им се англичани, кои се неверојатно мотивирани во натпревар од ФА Куп, па уште и 1/4 финале, против премиерлигашки клубови. А конкретно, Манчестер - Портсмут, Портсмут тешко можи преку ПЛ да излези во Европа. Само преку купот. И Портсмут си изигра бункер на гости, за пенало над Барош, не коментирам оти не го видов. Ако е ко шо велите, непостоечки, мора да има одлични способности за глума Барош. Ама, сега џабе е зборување, то е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom