Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Разгуглај малце и ќе најдеш.

Можеш да си инсталираш iGO или CoPilot, проблемот кај iGO-то е што резолуцијата нема да одговара за твојот телефон, навигацијата ќе биде само на 3/4 од дисплејот ама пак ќе ја имаш мапата за Македонија а исто така и со инсталација на CoPilot-от ќе ја имаш мапата на Македонија.
Има решение за резолуцијата ќе најдеш apk фајл со поголема или помала резолуција за твојот Андроид.
Но проблемот со Igo што е дизајниран за Windows Mobile а верзијата на Андроид е асемблирана за Линукс значи нема официјална верзија од страна на производителот.
Можно е да работи побавно и да касни малце со сликата ,кај и да е ќе искочи верзијата за Линукс Гармин па че имаме можност да користиме оригинален софтвер за Андроид.
Гледам дека не разбираш баш од тие работи, HTC Sensation има резолуција од 540 X 960, досега за таа резолуција нема излезено соодветен софтвер од iGO, ако го инсталираш оној што е од HTC Desire HD ќе ја гледаш навигацијата само на 3/4 од дисплејот, колку сакаш измени прави во SYS текстот се ти е џабе.
Овде можеш да прочиташ повеќе за Андроидот, дали има или нема официјална верзија!
Едно знам дека ИГО си работи најдобро на своите уреди е сега не видов за Андроид специјална верзија,значи твојот телефон не е компатибилен а јас сум добро информиран.
Јас имам Сони Експирија x8 и кај мене верзијата за Андроид работи бавно по форумите видов дека сеуште нема верзија што работи побрзо кога ќе има информирај ме и линкот да ја симнам и тестирам.Поздрав
Официјално си постои за Android и официјално и лично истестирано е прецизен колку што дозволува GPS технологијата за комерцијална употреба. Вчера се вратив од одмор. Без iGO немаше ни да стигнам фала богу. Прекрасен софтвер, 0% утка има кај него ако имаш убави мапи. Да не почнам само да зборам колку поубаво објаснува гласовната навигација кај треба да вртиш за разлика од Гарминот. Не е проблем кога имаш раскрсница лево десно и право, проблемот е кога имаш 7 кривини со во нив одма уште по 2 кривини, и кога ќе дојдеш да се чудиш низ кој пат да пројдеш. Гарминот тука е прилично мутав и тежок за разбирање. Не треба јас да учам за да разберам што сака да ми каже, треба навигацијата на мене да ми служи, од најмутав до најпаметен шофер без да гледа во екранот да може да се снајде и ова е многу битно. Навигација не се тестира на паркинг во скопје или да искочите на партизанска и да видите како функционира.