Фала Богу што е така. Прашав бидејки во пораката пишува (iznosot ne vklucuva mesecni nadomestoci...)Ги покрива да.
Ги покрива?Ги покрива да.
Затоа што не си потрошил воопштоГи покрива?
Оти мене ми праќа сметка 0 денари?
Бизнис тарифа 590 сум
Затоа што не си потрошил воопшто
До нешто помалце од 590 денари (тоа 18% ддв) тоа што ќе потрошиш или не потрошиш ти спаѓа во таа тарифа од 590, ако преминиш... тогаш си плаќаш плус
Значи, јал не јал 590 месечно ќе си плаќаш...
Е не ја преминал претплатата, ќе плати колку шо си е претплатата... Кога проверваш сметка ти кажва колку си потрошил започнувајќи од 0 ден. До тие 590 значи се шо ќе потрошиш ти влегва во претплатата, над нив... си плаќаш +.Ами тогаш на баткава што му стасало смс дека има 400 ден, ќе плати претплата + 400 денари.
Ги покрива до 500 ден. Тоа ти е без ДДВ отпосле го додаваат ДДВ-то и ќе платиш 590 ден.Ми пишува на сметката 400 ден. Ги покрива ли нив месечната претплата (590 ден.) или претплатата плус 400 ден?
Јас бев минатата недела баш истото да прашам. Ми рекоа дека ако си задоволен со досегашниот договор тогаш можеш да си склучиш нов под истите услови како претходниот, ако не, можеш да си одбереш од новиве понуди. И јас сум на пола претплата. И ми рекоа дека можеш 3 месеци пред да ти истече договорот да склучиш нов.Ги покрива до 500 ден. Тоа ти е без ДДВ отпосле го додаваат ДДВ-то и ќе платиш 590 ден.
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 16:20 ---
Дали некој има продолжувано договор на ВИП сега побрзо?? Ме интересира дали откако ќе продолжам договор ќе ми важи половина месечна претплата? (кога го склучив договорот, го склучив на половина месечна претплата, викаа тогаш дека тоа е засекогаш, но сепак да прашам). Благодарам однапред.
Тоа им е извинување што без претходна најава имавме кој ден кој 2 кој 3 дена проблеми со мрежата.Му стигна на некој порака за добиени бесплатни 60 минути кон сите мрежи за март месец?
Не ги заболе ама за 2 месеци ќе ги заболи кога ќе си го пренесам бројот во ОНЕ.А па на ВИП ги заболе ако не им простуваш.