Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Постои ли опција за да се избришат сите пораки од сандучето одеднаш, порано мислам се маркираа и се бришеа а сеа треба да ги отвараш па една по една бриши.. мн работа е тоа :/ плииис кажете дека има опција за бришење на сите пораки одеднаш!

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
Постои ли опција за да се избришат сите пораки од сандучето одеднаш, порано мислам се маркираа и се бришеа а сеа треба да ги отвараш па една по една бриши.. мн работа е тоа :/ плииис кажете дека има опција за бришење на сите пораки одеднаш!
Јас delete опција искрено не сум нашол, archive има, ќе да не се бришат, како и да е, штом не е лесна опцијата за наоѓање Фејсбук претендира да останат пораките.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
мало советчиња од мене за заштита на facebook сметка
1. повеќе електронски сметки за најава на една сметка (истите да не се објавени во информации)
2. покомплициранби лозинки, мешавина на броеви и букви
3. Ставање на телефонски број во случај на губење на електронска сметка.
едно време имаше таква можност но сега нема, Мора да ги бришеш конверзациите....една по една

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Веќе добри 2 месеца немам фб и да ви кажам пресреќен сум..ми се ослободи време повеќе,за учење,за хоби,за спортување...така да би ви предложил,доколку сакате повеќе време слободно,бришете тоа срањето наречено фејсбук..иначе од ден за ден живеам само со кајгана,мотика,и телевизииве..друго не ми треба

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
За ова активирањето да ти стигаат пораки на телефон вика испратете F на 32665. Некој да знае колку чини пораката ?

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
како да си го вратам фејсот од timeline :гомце: у нормален??? :mad:

Член од
30 јануари 2012
Мислења
21
Поени од реакции
5
Луѓе дали некој знае како да го одблокирам албумот со слики на фејсбук,можам јас да ги гледам а другите не. ???

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ПРЕКРАСНО!!! (y)
И да го вратиш, само прашање на време е кога ќе се промени кај сите. Тест период им е тајмлајнот моментално на FB, кога ќе соберат доволно информации, самите ќе ги променат сите профили.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Луѓе дали некој знае како да го одблокирам албумот со слики на фејсбук,можам јас да ги гледам а другите не. ???
го бараш албумот
кликаш на неговото име
потоа на селектираното и си прилеагодуваш кој да ти гледа
capture-20120225-201441.png

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
На когоо и да сакам да пишам ми излегува:
We were unable to fetch previous messages in this conversation.
А што и да пишам нејќе да сње прати. Па кој кур му, сега највише ми требаше четот!!!

Член од
30 јануари 2010
Мислења
468
Поени од реакции
573
sweetim for facebook version:1.4.0.2 како да се одинсталира на google chrome?:facepalm:

--- надополнето: 27 февруари 2012 во 15:42 ---
ок е се снајдов

Kajgana Shop

На врв Bottom