Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.524
- Поени од реакции
- 5.516
Човек се читаш што пишуваш?Лихштајнер > Абате
Киелини > Антонини
Бонучи < Тиаго Силва
Барзаљи > Мексес/Неста
.
Човек се читаш што пишуваш?Лихштајнер > Абате
Киелини > Антонини
Бонучи < Тиаго Силва
Барзаљи > Мексес/Неста
.
Се чита бе и секој нормален кој што следи фудбал оваа сезона ќе го потврди истото.Неста можеби на времето важеше за еден од најдобрите на неговата позиција но оваа сезона не може да се спореди со БарѕаљиЧовек се читаш што пишуваш?
Смешно е тоа што мешате жаби и баби, еве јас би кажалСе чита бе и секој нормален кој што следи фудбал оваа сезона ќе го потврди истото.Неста можеби на времето важеше за еден од најдобрите на неговата позиција но оваа сезона не може да се спореди со Барѕаљи
Мислиш тебе ти се смее ! Секој што ги прател утакмиците на Јувентус знае за што збориме.Доста бе со тој барзаљи ќе помислат луѓето сериозни сте да ти ебам. Не сте ваљда до тој степен ретардирани и фудбалски неедуцирани да лупате вакви глупости. Јас разбирам дека сте неизживеани и напатени на толку пари фрлање секое лето,толку пување пред сезона и секоја година зеро титули,сега некако се држите ама тоа не ви ги оправдува глупостите што сакате да ги продадете. Цел форум ви се смее.
Од сите овие, најјак клуб кај шо играл во кариерата Пијаченца мукариерата на најдобриот дефанзивец во Италија...
YearsTeam
Apps†(Gls)†1998–2000 Rondinella
51(3)2000 Pistoiese
5(0)2001
13(1)2001–2003 Piacenza
0(0)2001–2003 → Ascoli(loan)
46(3)2003–2004 Chievo
29(3)2004–2008 Palermo
142(4)2008–2011 VfL Wolfsburg
75(1)2011– Juventus
36(0)Rondinella
Со кого со Лече и Киево? x)Мислиш тебе ти се смее ! Секој што ги прател утакмиците на Јувентус знае за што збориме.
Нема што повеќе да се коментира...Јас не знам што има тоа врска каде играл играчот. Тиаго Силва за разлика од Барзаљи играл во гигантите Динамо Москва и Флуминенсе а да не ги заборавиме и Жувентуде и РС Футбол