- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.899
Шалке 1;3+
Спортинг 1
Билбао 1
ПСВ 1;3+
Твенте 1
Ман Јун 0-3
Валенсија 1
Атл Мадрид 2-3
Спортинг 1
Билбао 1
ПСВ 1;3+
Твенте 1
Ман Јун 0-3
Валенсија 1
Атл Мадрид 2-3
Брате те послушав и ми дадоа у кладилница повторно да уплатам затоа што сум ги промашил сите!! Промашај на година сум бил!!Ova bese samo WIN So da praam!!
Napoli-Chelsea GG&3+ (2.80) WINN
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 11:15 ---
TIKET4e
Siena-Catania GG (1.90)
Caen-Auexerre GG (1.95)
York-Gateshead 3+ (1.65)
Marseille-Inter GG (1.90)
Kvota:11.61
Каен и Јорк ти се фатени, ако си ги изиграл истите.Брате те послушав и ми дадоа у кладилница повторно да уплатам затоа што сум ги промашил сите!! Промашај на година сум бил!!![]()
Se zezavКаен и Јорк ти се фатени, ако си ги изиграл истите.
Утакмицата да биди КЕЦ(конечен) и на полувреме да имаат паднато повеќе од 3 головиможе некој да ми каже како се пише систем ?
и што значи G1P3+
Човеков ми е комшија,уште ечи жива музика од кај него.Весело е овие денови на улица
G1P3+ значи во прво полувреме да паднат 3 или повеќе головиУтакмицата да биди КЕЦ(конечен) и на полувреме да имаат паднато повеќе од 3 голови
Летово во корнер имаше таква игра пробав да ја играм ми рекоа ќе може за некој ден,сега само коефициентите ги покажува,провери можеби сега може .знае ли некој дали може во моцарт да се игра на пример кошарка 1 и минус поени ама да биде заедно еден коеф
а не во систем ,или во која друга кладилница може така ?
Летово во корнер имаше таква игра пробав да ја играм ми рекоа ќе може за некој ден,сега само коефициентите ги покажува,провери можеби сега може .знае ли некој дали може во моцарт да се игра на пример кошарка 1 и минус поени ама да биде заедно еден коеф
а не во систем ,или во која друга кладилница може така ?
Сеуште ја нема и ја чекам. Утре обавезно да се уплати инаку до недела ќе падне под 2.00 коефициент..кажувајте дали ја има во некоја наша кладилница металург - хамбург ? или ќе мора до утре да чекаме ?
гледам на бвин е 3.10 квота за 1 . хендикепот најверојатно ќе биде 2.5-3.5 за металург .
сигурно се први Хамбург нели ? би требало дури и да изгубат без проблем. само нагло да не паден коефициентот до утре.