Барање за смена на Шундовски?

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.338
Поени од реакции
5.366
Се согласувам со Паспатру...
Доколку сакаат да го сменат Шундо и јас сакам да го донесат стрикно Червар, друг не треба да се прифаќа...
Ако не нека си ја тера Шундо работата и пријатно со здравје...

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
ШУНДОВСКИ НАПРАЈ РЕЗУЛТАТ 5ТО МЕСТО ВО ЕВРОПА !!!!
Како ви звучи ? Која е причината за да го сменат, дека Кире се уфрлаше дури кажваше овој ?? пффффффффффф
Шундовски ќе биди сменет само ко ќе оствари некој нареден лош резултат
А ОВА БАРАЊЕТО ВО ГАЗО ДА СИ ГО КЛАЈТЕ !!!

L

Löwe

Гостин
ШУНДОВСКИ НАПРАЈ РЕЗУЛТАТ 5ТО МЕСТО ВО ЕВРОПА !!!!
Како ви звучи ? Која е причината за да го сменат, дека Кире се уфрлаше дури кажваше овој ?? пффффффффффф
Шундовски ќе биди сменет само ко ќе оствари некој нареден лош резултат
А ОВА БАРАЊЕТО ВО ГАЗО ДА СИ ГО КЛАЈТЕ !!!
ОЛАДИ ЕЈ!!

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Ти треба да оладиш, а не јас. Да напраел петиција за смена на Шундовски, како прво нема логика, како второ ако стварно ја напрајш таја ќе ти се изнасмеат, а и јас вервајме се смеам секогаш ко ќе видам шо тема си започнал. Треба или да не разбираш ракомет или да не си го гледал Европското. Го гледаше ??? 5ти бевме, а Шудовски беше селектор.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Признај сине многу глупа тема чудо нешто. Ај да го менваме Хаџи Ристески, а шо велите ??? Шо сме најслаби во фудбал, ама Шундовски ито сега, смешно е !!!

L

Löwe

Гостин
Тоа што си Битолчанец, немора да значи дека Шундо е добар. ШУНДО Е КАМЕН БЕ. Да имавме подобар селектор сега со медал ќе бевме, 5то место е премалку за нашата селекција со оној квалитет. И ТОА 5ТО МЕСТО СИГУРНО НЕ Е ПО ЗАСЛУГА НА ШУНДО!

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
АМИ БРАТ И МЕНЕ ДА МИ КУПЕА ПИЈАНО ЌЕ БЕВ ПОЈАК ОД СИМОН ТРПЧЕВСКИ !!! така прајш брат ти. И то по сум од Битола нема врска, јас Шундовски го немам видено низ Битола.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Пуштете на Сител 3 да видите како тренерот ги остава играчите да кажат шо имат...... Тренерот од Копехаген

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.769
Svaka mu cast na Shundovski za rezultatov( ne navlagam kakvo prvenstvo bilo, koj bil slab koj jak) rezultatov e za resprekt i nemoze toa da se pobie. Ama sakam da go vidam na celo na reprezentacija CERVAR!

Член од
5 мај 2008
Мислења
92
Поени од реакции
17
Тоа што си Битолчанец, немора да значи дека Шундо е добар. ШУНДО Е КАМЕН БЕ. Да имавме подобар селектор сега со медал ќе бевме, 5то место е премалку за нашата селекција со оној квалитет. И ТОА 5ТО МЕСТО СИГУРНО НЕ Е ПО ЗАСЛУГА НА ШУНДО!
Нема подобар тренер од Шундовски во светот НАЈДОБАР Е !!

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Svaka mu cast na Shundovski za rezultatov( ne navlagam kakvo prvenstvo bilo, koj bil slab koj jak) rezultatov e za resprekt i nemoze toa da se pobie. Ama sakam da go vidam na celo na reprezentacija CERVAR!
То е брат друго, то е твоја желба и конкретен одговор.Според мене со Червар играчите шо не се од Металург уште при првиот пораз ќе се искарат со него и то ќе биди то, ќе мора да зема други играчи и ништо !!!!

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Шундо треба да се смени затоа што не го избира најјакиот можен состав на Македонија! До кога Мојсо ке игра на местото лев бек, а оној дудукот Филип Лазаров ке грее клупите? Само и само за да не го повикаат Раде Стојанович, тешка мафија е Македонска Ракометна Федерација! Македонија има ракометари за повеќе од 5-то место!

Kajgana Shop

На врв Bottom