- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Море замисли онака да беше и на „работа“.Па сигурно вака нема да се облака и косата да ја мести кога е на терен со засмрдени мажишта што рикаат за спрејче да им се прсне
Море замисли онака да беше и на „работа“.Па сигурно вака нема да се облака и косата да ја мести кога е на терен со засмрдени мажишта што рикаат за спрејче да им се прсне
Мене сеисто искрено, ама на вас не верувамМоре замисли онака да беше и на „работа“.
Море мене ме чуди како со онаква докторка, играчине не се цело време повредениМоре замисли онака да беше и на „работа“.
Не е мој на еден другар е па ја сум задужен за рекламација хаха А и нема за наполи во македонијаSpasov колку време чекаше после утакмицава да го направиш фан клубов?
Ова е спам, не е рекламација бидејќи гледам и кај темава Сериа А си ја постирал истата страница. Рекламација е кога ќе му платиш на Ацид за ова што го постираш тука.Не е мој на еден другар е па ја сум задужен за рекламација хаха А и нема за наполи во македонија
ииии ебави народо,одма и за најситнио детаљ се фајќате.цццОва е спам, не е рекламација бидејќи гледам и кај темава Сериа А си ја постирал истата страница. Рекламација е кога ќе му платиш на Ацид за ова што го постираш тука.
Кој ја врти де, само огромна трансформација у лицето.Па сигурно вака нема да се облака и косата да ја мести кога е на терен со засмрдени мажишта што рикаат за спрејче да им се прсне
Јас само ти кажувам, ако некој те толерира од модераторите за мене нема проблем, ако сакаш пастирај и 100 страници нема да ми пречи.ииии ебави народо,одма и за најситнио детаљ се фајќате.ццц
Има право хотмеил, не спамирај, рачунај го ова ко прва и последна опомена. Да не напоменувам дека со самото тоа што си на форумов кршиш правило него ајде, наводно си се поправил.Не е мој на еден другар е па ја сум задужен за рекламација хаха А и нема за наполи во македонија
Ха. За Интер не знам, ама Баерн сезонава ЛШ ја игра со друга мотивација него Бундес. Чиста победа и ништо помалку.Него, денес очекувани резултати. За утре два икса.
Јас само ти кажувам, ако некој те толерира од модераторите за мене нема проблем, ако сакаш пастирај и 100 страници нема да ми пречи.
ОК ок средена работта,но секирации бришам од секаде,штом е такфа работава .Има право хотмеил, не спамирај, рачунај го ова ко прва и последна опомена. Да не напоменувам дека со самото тоа што си на форумов кршиш правило него ајде, наводно си се поправил.