Кој е критериумот по кој цениме дали една девојка или жена е добра девојка или е к***а

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
супер си брат, ај кога ке се ожениш викни ме на чај? ке дојдам ако треба и со другарите па после нека ти раскаже женати што и се допаднало а што не. ова со цел памет го пишуваш или се зезаш? зезаш, зезаш.... :tapp::pos::tapp::pos::tapp::pos:
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 00:30 ---

ај опиши ни го твоето минато па да се замислиме дали ние би имале проблем со минато како твоето? да споредиме...... те молам
Ти и таквите како тебе имаат проблем со себе, а не со другите. Ти замисли се над твоите сфаќања, а не над моето минато. Ама оф корс, ти сакаш да се занимаваш со другите, а не со себеси. Се додека го правиш тоа, далеку си од себе.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
супер си брат, ај кога ке се ожениш викни ме на чај? ке дојдам ако треба и со другарите па после нека ти раскаже женати што и се допаднало а што не. ова со цел памет го пишуваш или се зезаш? зезаш, зезаш.... :tapp::pos::tapp::pos::tapp::pos:

Видете кој бира и кој поставува услови. Жени по еден куршум во чело и збогум мајко.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Аууу човече.....колку само си ја утнал поентата! :pos:
Само еден збор како хинт - САРКАЗАМ!!!! Познато?

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Класика. Ебел и ќоро и сакато и сега му дошло време да се жени, па бара некоја "неотпакована". :pos:
Па уште и ќе ни дели совети како да сме ги препознавале курвите. Па според твојата дефиниција, ти си курва бе братко, само машка.
Нема контра удар на ова се е кажано тука...

Кој сака "асално" девојче ке си го ќари на 16 години додека е сеуште младо, ќе си го чува како очи во глава и пак не се гарантира тука шарање ама сепак колку помалце толку подобро нели...
За сите останати, мислам дека не е убаво да се суди на друг "зошто му било толку убаво додека бил со некој"

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Видете кој бира и кој поставува услови. Жени по еден куршум во чело и збогум мајко.
а бе сестро ке заебеш ти нечиј живот :facepalm:
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 00:43 ---
Аууу човече.....колку само си ја утнал поентата! :pos:
Само еден збор како хинт - САРКАЗАМ!!!! Познато?
(y)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Немој да бидеш затуцан и од 12 век. И што ако си и 580-ти ако она е љубовта на твојот живот?
Во тебе како експерт на женската психологија не се сомневаме, ти по здивот ќе ја познаеш со колку била :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
а бе сестро ке заебеш ти нечиј живот :facepalm:
Јас тебе сакам да те усреќам, да те научам прво што е сарказам и иронија, после ќе учиш што е курва, а што домаќинка.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Јас тебе сакам да те усреќам, да те научам прво што е сарказам и иронија, после ќе учиш што е курва, а што домаќинка.
се извинувам за лапсузот, брзав и не промислив (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom