Покер

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Италјаните прават масакр таму затоа и не играм јас веке не мозеш да играш сите си кажуваат и ме соголија
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 19:54 ---

Италјаните прават масакр таму затоа и не играм јас веке не мозеш да играш сите си кажуваат и ме соголија
Јас не ги приметив ама за пола евро турнирот ги гледам ептен си кажуваа,ама мене ме чуди,мене ме банираа за зборење на македонски а нив ги оставаат?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Јас не ги приметив ама за пола евро турнирот ги гледам ептен си кажуваа,ама мене ме чуди,мене ме банираа за зборење на македонски а нив ги оставаат?
тоа незнам ама знам ептен има кланови таму одам на 10 маси и на сите маси секој ден истите 3-4 луге заедно и си кажуваат и ме одраа и не играм веке а и тоа серврот многу мести

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Играј на Бвин. Јас сум презадоволен од нив. Пред две недели имав таков случај кога играв sng. Тројцата си кажуваа и соработуваа, кога еден ке имаше помал број на чипови оди на raise, другиот оди re-raise па првиот all-in, и овој со re-raise се откажува, и така си ги префрлаа парите се додека не ме елиминираа. Пишав меил на бвин и им го кажав id бројот на турнирот и чатот и ги замолив да ги проверат тројцата. После два дена ми стига меил каде ми кажаа дека парите ми се вратени а на тројцата им се банирани акаунтите и многу се извинија. Многу добро од страна на Бвин.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Играј на Бвин. Јас сум презадоволен од нив. Пред две недели имав таков случај кога играв sng. Тројцата си кажуваа и соработуваа, кога еден ке имаше помал број на чипови оди на raise, другиот оди re-raise па првиот all-in, и овој со re-raise се откажува, и така си ги префрлаа парите се додека не ме елиминираа. Пишав меил на бвин и им го кажав id бројот на турнирот и чатот и ги замолив да ги проверат тројцата. После два дена ми стига меил каде ми кажаа дека парите ми се вратени а на тројцата им се банирани акаунтите и многу се извинија. Многу добро од страна на Бвин.
Затоа нешто пари што сум спечалил само на турнирите поголеми каде што има преку 200-300 луѓе;)

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184
Да се живи и здрави италијанците, оваа година ке се оди на одмор!

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Ме интересира уште нешто,симнав аваст и сега кога идам на еден покер сајт ме прашува дали ќе се уклучувам директно преку ај пи или да го пишам проксито иако не знам што е баш тоа ама нешто претпоставувам дека е нешто како прикриена IP адреса(тоа прокси само ми го наметнува антииврусот) претпоставувам тоа го бараат да не правам злоупотреба. Дали ако додека играм го исклучувам тој Firewall од антивирусот ќе можам да си играм или можам да го пишам тоа прокси што го бара и ако да каде да го најдам (се надевам дека ме разбра некој)
Мислам дека некој викаше дека и на манибукерс ако те фатат со таква адреса го рачунаат како да сакаш да правиш криминал па би сакал некој што има аваст или искуство да ме советува

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
https://wwin.ba/

Направите акаунт, има бесплатни турнири до 28. мај. Првите 10тина места добиваат бонус кој понатаму може да се искористи за спортско кладење, а доколку направите повеќе од 30 евра може да ги повлечите на картичка/манибукерс.

А

Анноун

Гостин
дај бе да направиме еден покер турнир (кајганџиски) . има ли могучност на некој од овие сајтовите да креираш турнир ? да не мора да играш на пари на нивните турнири ?

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
дај бе да направиме еден покер турнир (кајганџиски) . има ли могучност на некој од овие сајтовите да креираш турнир ? да не мора да играш на пари на нивните турнири ?
регистрирај се на bwin.ba сајтот, потврди преку мејл и ајде дојди. Уште 49 места има па почнува турнирот, 251 од 300 се пополнати. Првите 10 земаат бонус, првиот 30, последниот зема 5 евра. Потоа можеш да уплаќаш со нив и доколку направиш 30 евра минимум можеш да ги повлечиш на манибукерс/картица. :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
регистрирај се на bwin.ba сајтот, потврди преку мејл и ајде дојди. Уште 49 места има па почнува турнирот, 251 од 300 се пополнати. Првите 10 земаат бонус, првиот 30, последниот зема 5 евра. Потоа можеш да уплаќаш со нив и доколку направиш 30 евра минимум можеш да ги повлечиш на манибукерс/картица. :)
Јас сум регистриран на bwin.com покерот и ја спуштив таа програмата шо е за да играш покер. Сега морам да се зачленам од bwin.ba повторно или не јас не гледам убаво каде е турнирот...

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Јас сум регистриран на bwin.com покерот и ја спуштив таа програмата шо е за да играш покер. Сега морам да се зачленам од bwin.ba повторно или не јас не гледам убаво каде е турнирот...
Ауууууууу грешка

wwin.ba

не bwin..

Еве почна турнирот, иначе промоцијата важи до 28. мај. Така да и утре после 23;30 treba da ima turniri

btw. да не си ти овај Матрикс123 на маса 32?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ауууууууу грешка

wwin.ba

не bwin..

Еве почна турнирот, иначе промоцијата важи до 28. мај. Така да и утре после 23;30 treba da ima turniri

btw. да не си ти овај Матрикс123 на маса 32?
После видов погоре дека си пишал wwin.ba, ама нешто страницата не ми отвораше. Ај утре ќе пробаме ако не излегуваме :D А само навечер има турнири?

Не сум тој... :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
После видов погоре дека си пишал wwin.ba, ама нешто страницата не ми отвораше. Ај утре ќе пробаме ако не излегуваме :D А само навечер има турнири?

Не сум тој... :)
Изгледа само навечер има, ај играм јас моментално. Дај некако во првиве 9 да завршам и да зеам бар 5 евра бонус :D
--- надополнето: 26 мај 2012 во 02:18 ---
Касно е многу, требаше да си се регистрирам за тој турнирот во 00:15 што почна. Овај во 2 сатот почна, завршив на 215. место од 300. Да си стрплив и да чекаш карта, не е тешко да освоиш бонус. Утре сум на училиште рано, во 11 сатот и морам да станам порано. Утре ќе можам комотно без притисок да одиргам, значи околу 23 30 утре треба да има неколку турнири па повелете :D

Еве го сајтот за регистрација, регистрирајте се. Потврдете го акаунтот и потоа симнете ја апликацијата за покер што е, потоа се логирате и во Tournaments или во Sit 'N Go одите на некој турнир и Register. Чекате да се наполни турнирот и почнувате со игра кога ќе се наполни, обично по 300 луѓе од турнир.

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
на playMoney мислиш така ?? за креирање мислам дека тешко да бива мислам дека барат вип поени или такви глупости нешто ама има добри турнири креирани од нив од 6,9,10,18,45 се до 990 играчи....зависи колку играче ке сакат може да се договориме во колку саат и ке најдеме празен турнир и ке флезиме во исто време сите таму :D
--- надополнето: 26 мај 2012 во 09:38 ---

Направите акаунт, има бесплатни турнири до 28. мај. Првите 10тина места добиваат бонус кој понатаму може да се искористи за спортско кладење, а доколку направите повеќе од 30 евра може да ги повлечите на картичка/манибукерс.
пиши ми во колку саато почнуват и по колку турнири има на вечер и какви се блиндите на колку минути :D.... би требало да сум слободен вечер може да одиграме некој

Kajgana Shop

На врв Bottom