- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 10.060
- Поени од реакции
- 15.032
абе чути си и свиркај сиџоа нов,тенк ју
абе чути си и свиркај сиџоа нов,тенк ју
До нетот ти е Пробај рутерот исклучи го па уклучи го би требало да се среди. Ова е вака дека страницата не се вчитува до крај.не само со фејсбук туку и некој други страни ми отваараат бавно денеска.
незнам шо е порблемот а кога ќе го отворам фејсбук вака ми го дава
изгледа не е до тоа, најверојатно нешто провајдерот има проблем. кај вас не прави проблем facebook.com или некој страница воопшто ??До нетот ти е Пробај рутерот исклучи го па уклучи го би требало да се среди. Ова е вака дека страницата не се вчитува до крај.
Да де, нетот, провајдерот, на истото мислев Само некад се средува со рестарт, некад треба да се чекаизгледа не е до тоа, најверојатно нешто провајдерот има проблем. кај вас не прави проблем facebook.com или некој страница воопшто ??
се јавив по комшиите и сите имаат слични проблеми
Да не имаш ставено facebook disconnect скрипта на мозилата ?Дека е за ФБ, ќе питам тука. Иам проблем кој и не е баш проблем.
Ако пробам на нешто да стиснам лајк преку мозила, не сака да го лајкне и ми отвара ново прозорче кое го снемува. На страните ми пишува ХХХ likes. Sign Up to see what your friends like.
Ако се логирам преку Гугл Хром, ако стиснам на нешто лајк се си е нормално.
Иксо Иксовси likes this. LIKE(опција која функционира најнормално).
p.s. Лајкувам еднаш, преку сила два пати неделно нефејсбуковски линкови
Ами излегоа на берза и мора такаЕваа го зебаа фејзбуков еј, почнаа реклами да фрчат
Немам појма. Ако сум ставил, ваљда сум го стаил не свесно. Каде би требало ова да го најдам на мозилава?Да не имаш ставено facebook disconnect скрипта на мозилата ?
ctrl + shift + aНемам појма. Ако сум ставил, ваљда сум го стаил не свесно. Каде би требало ова да го најдам на мозилава?