Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
*Урби бе боту. Каде ти позади напаѓачи?* Ова до пред некој ден беше најчест коментар на фан клубов. Ама....На последниве неколку натпревари Емануелсон е меѓу најдобрите на теренот. Голов денеска само ќе му ја крене самодовербата уште повеќе. За него барем според мене сега за сега би било идеално да си игра лево средина кога ќе биде спремен Боатенг.

Робињо влегува во гол серија. 100% прв ќе ги отвори Јувентус следната недела. Ја крева формата во најкритичниот дел од сезоната.

Мезбах. Што ќејф ми се направи во прво полувреме. Како им одеше пргаво и дрско на сите од Чезена. Овие во второ се префрлија од кај Абате од што почна страв да и фаќа:P

Одличен натпревар со мал број на грешки. Прво полувреме беше мелем за очи. Течна игра, голем број шанси, голови, сигурна игра во одбрана. Играчите полека си го наоѓаат местото во тимот, Алегри не експериментира премногу. Серијава би требало да потрае уште долго :)

ПС: Суљооооооооооооооооо:vozbud:

М

Мартин`

Гостин
Ако некој за брзо време нарачува нешто од официјалната страна на Милан нека ми пушти ПП, да земеме заедно да не плаќам сам поштарина 30+ евра бараат до Македонија а толку не е ценава на тоа што го порачувам :eek:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ако некој за брзо време нарачува нешто од официјалната страна на Милан нека ми пушти ПП, да земеме заедно да не плаќам сам поштарина 30+ евра бараат до Македонија а толку не е ценава на тоа што го порачувам :eek:
Мене еден дрес од Бонера, и онака тој без пари го даваат :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
М

Мартин`

Гостин
нема негде поефтини дресој? Многу скапчии овие од официјалната.
За оригинал нема шанси за други незнам, ланскиот беше намален на 49 евра пред месец дена сега гледам пак го вратиле на 79 евра инаку јас сакам да ја земам ваа подоле.. многу ми е јака мада за неколку месеци ќе треба и нова со 2012 да зимам :D
http://store.acmilan.com/en/product/1088/8063-M1108-milan-campioni-d-italia-tee

Има мајка му за пребришување ги користи :D
:icon_mrgr:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
За обична мајца 15 евра :eek: како не јас си земав oд новите дресови од ибеј еден 25 евра па ништо не му фали

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
За оригинал нема шанси за други незнам, ланскиот беше намален на 49 евра пред месец дена сега гледам пак го вратиле на 79 евра инаку јас сакам да ја земам ваа подоле.. многу ми е јака мада за неколку месеци ќе треба и нова со 2012 да зимам :D
http://store.acmilan.com/en/product/1088/8063-M1108-milan-campioni-d-italia-tee

:icon_mrgr:
Не бе оргинал. Не сум по оргиналите :ROFLMAO:
--- надополнето: 19 февруари 2012 во 22:59 ---
За обична мајца 15 евра :eek: како не јас си земав од ибеј еден 25 евра па ништо не му фали
:coffee: :eek: o_O

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Репортер(goal.com) : Тhey have Robin van Persie and everyone expected him to have a big game on Wednesday but Milan were excellent in defence.

Златан : I think they did a great job. But remember, in my defence I have the best defender in the world, and his name is Thiago Silva. Maybe he is not so well-known yet, but trust me … I have played with many defenders, like Thuram, Cannavaro, Pique, Puyol, I have played with many fantastic central defenders, but this player is like all of them put together

Ова кажува ce за Тиаго...Го имаме најдобриот бек на свет дефинитивно.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Милан победува 3-1 одеднаш ги снемува сите тренери и експерти.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Другари,да ве прашам ме интересираше дали веќе има официлјален фан клуб на Милан во Македонија.Фала однапред :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
нема негде поефтини дресој? Многу скапчии овие од официјалната.
ако оди некој твој другар или пријател за Милано дај му пари ќе ти земе бар нема да плаќаш поштарина инаку ќе те изгорат поскапо е од дресот пошто не сме во ЕУ..

вчера без колку важни играчи како изигравме незнам па со Ибра во тимот и сите други мислам немаше да изиграат така добро..секоја чест за Силва докажува дека е најдобар дефанзивец колку само константно игра,знае и да изнесе топка кога треба игра многу сигурно.Емануелсон пак ќе пишам за него последниве па не се малце утакмици игра многу добро има одлична техника,прави продори вчера и добро шутираше неколку пати..Суљо добро за прва утакмица гледам Алегри бил задоволен од него затоа што можел да го игра на повеќе позиции а и добро се покажа.

Kajgana Shop

На врв Bottom