Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.743
„ММЕ ... кој прв почна“ - а насловот на една македонска театарска претстава ;)!
Да, да сигурно ова беше одговор на нешто што се случило пред 12 години ;)
А сигурно ние не сме биле први во тие чинови...
Муабетот е дека секогаш сме добивале некои казни. Вас ви тргна во навика во последно време да си палите знамиња, казни нема никаде...

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Остај тоа ти кој почна, само прашање на време е кој ќе ви го стави крајот!!!!

П

Паспарту

Гостин
Во првите три кола од оваа полусезона ако тепаме,кај Шкендија и нерешено би било добро,понатаму би било полесно.Но се зависи од нашите играчи.
Реално гледано Вардар е класа над чкендија, штета само што цел Кандахар на тој натпревар ќе биде преселен во тунелот.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.743
Мислам дека со седум бода во првите три меча ќе завршиме голема работа.
Ако ништо друго Тетекс и особено Металург мора да паднат.
Тетекс мислам дека лесно ќе го совладаме. Иако ни изиграа нерешено во Тетово, сепак мислам дека нема што да бараат во Ѓорче. Имаат смена скоро на цел тим, така да ќе им треба време да се воиграат.
Од гостувањето во Тетово не очекувам победа. Поквалитетни сме каде-каде, плус они останаа скоро без цел нападс, ама знаеме дека на таа утакмица ќе игра тунелот...
Нема да бираат средства за да дојдат до бодсови против нас...
Реално немаат никаков напад. Само со Сали ништо не ни можат. Тој нигерот незнам како ќе им се покаже.
Нашата средина и нападот е бар за две класи подобра од нивните. Плус Усеини им е повреден цела сезона...
Тешко дека може да ни се спротистават со Мустафи и Аломеровиќ...
Ама ќе имаме проблеми да дадеме гол...
И со нерешено ќе бидам задоволен, иако потајно се надевам на трите бода :)
Не верувам да загубиме!
Е со Металург ќе биде право дерби!
И они се подзасилија во овој период претежно со надежни играчи. Ги доведоа и Несторовски и Димоски, двајца доста надежни играчи, но го загубија Баже...
Мислам дека Илчо владее на теренот во Ѓорче и ретко губи таму. Додуша нас повеќе ќе ни одговара против нив сда играме на терен каде што може повеќе да се покаже креативност, терен како што е Градски, кој е поширок од оној во Ѓорче.
Мислам декаќе ги победиме, и со тоа ќе се одалечиме уште повеќе на табелата.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Реално гледано Вардар е класа над чкендија, штета само што цел Кандахар на тој натпревар ќе биде преселен во тунелот.
Епа тоа е,несомнено е дека сме класа над нив,но ќе има многу притисок од тоа киселата публика.

Ф

Флеш

Гостин
Luge me interesira vaseto mislenje ... Dali e dobro Vardar da igra poveke stil na fudbal kako poveke sportska kondicija toes izdrzlivost na poveke trcanje i drzenje na topkata vo svoj posed kako Barselona bidejki imam zabelezano deka oni taka mi igraat ili poveke stil na direkten pas i driblabnje kako Real Madrid ?! :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.743
Luge me interesira vaseto mislenje ... Dali e dobro Vardar da igra poveke stil na fudbal kako poveke sportska kondicija toes izdrzlivost na poveke trcanje i drzenje na topkata vo svoj posed kako Barselona bidejki imam zabelezano deka oni taka mi igraat ili poveke stil na direkten pas i driblabnje kako Real Madrid ?! :D
Зависи од стадионите :D
На ова нививе и да сакаш неможеш да играш со пасови, пошто топката отскокнува на секој метар.
Што мислиш зошто останавме без трите поена против Ренова и Тетекс во Тетово?:D

Kajgana Shop

На врв Bottom