- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.069
- Поени од реакции
- 74.743
Сликата е од 2000 година...Дефиниција на лицемерие:
И последниот пат кога запаливме ваше знаме, игравме 4 меча без публика (Вардар-Ренова).
Сликата е од 2000 година...Дефиниција на лицемерие:
„ММЕ ... кој прв почна“ - а насловот на една македонска театарска претставаСликата е од 2000 година...
И последниот пат кога запаливме ваше знаме, игравме 4 меча без публика (Вардар-Ренова).
А госпоѓа министерка си ја гледал?„ММЕ ... кој прв почна“ - а насловот на една македонска театарска претстава!
Да, да сигурно ова беше одговор на нешто што се случило пред 12 години„ММЕ ... кој прв почна“ - а насловот на една македонска театарска претстава!
Реално гледано Вардар е класа над чкендија, штета само што цел Кандахар на тој натпревар ќе биде преселен во тунелот.Во првите три кола од оваа полусезона ако тепаме,кај Шкендија и нерешено би било добро,понатаму би било полесно.Но се зависи од нашите играчи.
Епа тоа е,несомнено е дека сме класа над нив,но ќе има многу притисок од тоа киселата публика.Реално гледано Вардар е класа над чкендија, штета само што цел Кандахар на тој натпревар ќе биде преселен во тунелот.
Зависи од стадионитеLuge me interesira vaseto mislenje ... Dali e dobro Vardar da igra poveke stil na fudbal kako poveke sportska kondicija toes izdrzlivost na poveke trcanje i drzenje na topkata vo svoj posed kako Barselona bidejki imam zabelezano deka oni taka mi igraat ili poveke stil na direkten pas i driblabnje kako Real Madrid ?!![]()