Дечки, најголем клуб сме, и ако кај нас би немало по 2 квалитетни играча во резервите на секоја поцизија со такви скаутишта и све, каде би имало ? Затоа дај да не ги форсираме сите на кои им ги знаеме имињата или сме ги гледале неколку пати ( што ако си ептен загреан, би ги знаел сите).. Реалноста е друга, и еден од 50 успева од таму, што се и гледа во тимов колку искеширани играчи имаме од моменталните. Имаме легенди, да, ама не може да дојде некој и со сигурност да ми каже дека Погба,Петручи, браќата Кин, Фраес и остали дека ќе бидат сигурни првотимци ГГМУ !Зошто би се кеширало? Зеки Фрејерс? А и Фабио ќе биде на големо ниво ќе видиш.
ова го прочитав на една страна и ми беше многу смешно и јако...,
"Moj najveći izazov nije ono što se trenutno događa, moj najveći izazov bio
je izbacivanje Liverpoola i to na sred njihovog j*****g stadiona! I ovo slobodno objavite." - Alex Ferguson.
ова го прочитав на една страна и ми беше многу смешно и јако...,
"Moj najveći izazov nije ono što se trenutno događa, moj najveći izazov bio
je izbacivanje Liverpoola i to na sred njihovog j*****g stadiona! I ovo slobodno objavite." - Alex Ferguson.
На Гоше сигурно му светнале очи!Брат му на Ферги утре ќе биде во Барселона да го гледа натпреварот меѓу Барса и Валенсија.
Не ми текнува името на дефанзивецот од Валенсија, Реми мислам се викаше нз точно .... не е за БанегаНа Гоше сигурно му светнале очи!
Адил Рами се вика, инаку и за Алба бевме загреани како што знам, ама не ми се верува, Каталонско дете е Жорди, се подразбира кај ќе заврши.. Ќе се шушне деновиве која е целта на посетава, до тогаш може само да нагаѓаме!Не ми текнува името на дефанзивецот од Валенсија, Реми мислам се викаше нз точно .... не е за Банега
Знам дека не е за Банега јас кажав дека е добар играч и дека не би било лошо да дојде ама знам дека нема пошто Ферги не е заинтересиран за него , моја претпоставка е дека брат му ќе ја следи играта на левиот бек на Валенсија Jordi Alba го имам гледано неколку пати сезонава и мислм дека е квалитетен играч ,одлилна замена ќе е за Евра. Абе изгледа Ферги планира да прави дрим тим за следната сезона , да креира нова генерација која повторно ќе ја покорорат ЕвропаНа Гоше сигурно му светнале очи!
И мене тоа ми е желбата, не мора да се баш од Јунајтед сите, ама барем да се Британци За наредниов трансфер период најголема желба ми е Родвел, уште тој и мислам дека сме спремни да ја покориме Европа и да ја држиме покорена уште 10тина годиниАко треба уште 3 години по ред да испагаме у групи,али после да доминираме со home grown players Е тоа ми е сон сакам таков Јунајтед да видам,кога не сум ја имал можноста да ги гледам Бекс,Гигс Сколс,браката Невил и компанија