Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Честито нека ни е победата рутинирана, Валенсија мислам дека ќе се врати брзо, a добро е шо се вратија Џонс, Клеверли, Нани и Јанг. Сакам само да ве поздравам:

Manchester Utd have won 83% (15/18) of the league games Jonny Evans has played in this season, and just 43% (3/7) of the games he's missed.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Луѓе Гигс има постигнато и асистирано 306 голови за Манчестер Јунајтед oд 1348 во Премиер Лигата! Тоа е 22.7%​
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Негде прочитав и дека има одиграно повеќе Премиер Лигашки натпревари од Сити! :pipi:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Facts about Sir Ryan Giggs.

He's never had a red card in the EPL, ever!
He's assisted or scored 1/5th (22%) of MUFC's total premier league goals since the inception of EPL. 306 of 1348 goals.
He's played more premier league games than 11 current EPL teams, more than man city.
Manchester United have won 82.29% of the Premier League matches in which Ryan Giggs has scored.
899 games for MUFC so far.
The Europa League is the only competition he hasn't won as a player.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Хаха Гигси на стари години иначе како што очекував не повруваат со Ериксен Ферги рекол “He's a good player - a typical Ajax player who is good on the ball и ај медиумите одма не поврзуваат
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 21:09 ---
http://manutd-bih.com/2012/02/kolumna-6-unitedovih-mladica-cija-bi-imena-trebali-zapamtiti/

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Interesting fact :
With the elimination of Manchester United from champions league, the champions league have lost a staggering 75% viewership world wide and about 40% in Europe and Europa league has an increased viewership of 35%.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Interesting fact :
With the elimination of Manchester United from champions league, the champions league have lost a staggering 75% viewership world wide and about 40% in Europe and Europa league has an increased viewership of 35%.
ova e i ocekuvano poso United ima najgolem broj registrirani fanovi mislam bese okulu milijarda bea ili 7 ,hahah

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
ova e i ocekuvano poso United ima najgolem broj registrirani fanovi mislam bese okulu milijarda bea ili 7 ,hahah
За регистрирани не знам колку има, а неофицијално има околу 333 милиони низ цел свет и е најпопуларен спортски бренд во светот :cool:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе сите не мрзат али сите не гледаат :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Nemanja Vidic is set to make a "miracle recovery", possibly back in time for the derby in April.

Капитенот со заздравувањето е месец дена пред очекуваното. Почнал да крева тегови и да ја посетува теретаната, се очекува до крајот на месецот да започне со трчање. Дај Боже се да биде вака, но не сакам да се избрза.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Си го видел Евра како игра у последно време?

Игра само затоа што останатите позиции од одбраната се менуваат секој натпревар, нејќе Ферги да експериментира и со него, башка и дека капитен е во отсуство на Видиќ.
Знам, ама веќе 2 години е можеби и најстарданден во тимот и нон стоп игра.. логично е некогаш малку да му падне формата. А за Фабио, колку и да нема играно, и се надевам дека ќе ме демантира, но не верувам дека би ни бил нареден стандарден лев бек во тимов.. ќе се кешира после Евра мислам..

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Знам, ама веќе 2 години е можеби и најстарданден во тимот и нон стоп игра.. логично е некогаш малку да му падне формата. А за Фабио, колку и да нема играно, и се надевам дека ќе ме демантира, но не верувам дека би ни бил нареден стандарден лев бек во тимов.. ќе се кешира после Евра мислам..
Зошто би се кеширало? Зеки Фрејерс? :) А и Фабио ќе биде на големо ниво ќе видиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom