B
Black Guard
Гостин
A sto se zamaraat ljubitelive na opijati...mislam mozat codeinot da go transformiraat vo morphine i toa sami ili barem da se organiziraat,codein imaat vo kafetinot.
Mission impossibleA sto se zamaraat ljubitelive na opijati...mislam mozat codeinot da go transformiraat vo morphine i toa sami ili barem da se organiziraat,codein imaat vo kafetinot.
Која е таа будала што тоа ќе го прави. Ниту ќе знае што прави, ниту ќе добие некаков ефект. Само може да се иструе.A sto se zamaraat ljubitelive na opijati...mislam mozat codeinot da go transformiraat vo morphine i toa sami ili barem da se organiziraat,codein imaat vo kafetinot.
why?Mission impossible
Која е таа будала што тоа ќе го прави. Ниту ќе знае што прави, ниту ќе добие некаков ефект. Само може да се иструе.
Едно е што има многу малку кодеин во кафетинот, друго е што ти треба хај-тек лабораторија за да го изолираш кодеинот од таблетата во која има 765872639657 помошни составки почнувајќи од талк, нишесте и ред други, па чак онда да треба уште по хај тек лабораторија за да го претвориш кодеинот во морфиум, а и морфиумот е shit опијат dude, во дозa koja има халуциногенен ефект, голема е веројатноста да престане да дише ( го блокира силно центарот на дишење). Денес има поубави посилни и поисчистени опијати од морфиумот, а овој предлог што го даваш е најверојатно поради твоето прекумерно гледање амерички воени филмови, комбинирано со читање на википедија.why?
Brat so know how-to i ne e taka tesko kolku sto mislis,btw ne koristam wikipedia,ednostavno ne da se somnevam vo nivnata verodostojnost no poveke im veruvam na knigite btw psy trilerite mi se omileni.
Кој сака нека го прави, од хемија никој добро не прошол. Поготово не од морфиум - висок ризик на зависност. А и кодеинот создава зависност.Zavisi koj go pravi
Да ја испржиш со путер и така да ја изедеш. Дејството почнува после 1 час. Пази на количина.Друг начин да се „кренеш“ од марихуана, освен преку пушење? Белите дробови ми се велешка топилница.
Заборави да му кажеш да си земе еден тон тоалетна хартија и пелени ако мисли да оди надвор.Да ја испржиш со путер и така да ја изедеш. Дејството почнува после 1 час. Пази на количина.
Не треба никаква тоалетна, ако направиш со пржени јајца и ќе се најадеш.Заборави да му кажеш да си земе еден тон тоалетна хартија и пелени ако мисли да оди надвор.
А со млекото тоа како иде; такво нешто читнав сега? На обичен начин вариш млеко со марихуана внатре? Ефектот е појак/послаб? После колку време почнува? Грд вкус има млекото?Да ја испржиш со путер и така да ја изедеш. Дејството почнува после 1 час. Пази на количина.
Од мелко се прави путер... Путерот и не е толку концентриран во млекото. Путерот е оној кој од THC го претвара во THC-A кој работи без пушење. Исто така мижеш да ставиш марихуана во алкохол и 2 недели да седи со тоа што секој ден треба да го промучкуваш шишето. И овде дејството е после 1 саат.А со млекото тоа како иде; такво нешто читнав сега? На обичен начин вариш млеко со марихуана внатре? Ефектот е појак/послаб? После колку време почнува? Грд вкус има млекото?